Друга ліга Parimatch. Анонс 2 туру фінального етапу!
Друга ліга Parimatch. Анонс 2 туру фінального етапу!
28.01.2022

Другий ігровий вікенд фінального етапу Другої ліги Parimatch буде дещо неповним і попри це, нам варто очікувати справжньої заруби!!!

Ліга "А", 2 тур
Сервіт-2 - FavBet

В лізі А відбудеться лише один матч і вся увага буде прикута саме до нього. Дубль Сервіту в минулому турі з труднощами здолав лікарів з UFAM, а FavBet програв Атлант Буду. Як ми бачимо будівельники зараз знаходяться у більш піднесеному настрої, та ще й у випадку перемоги чи нічиєї вони можуть вийти на чисте перше місце. Не варто списувати і букмекерів, адже їм вже немає чого втрачати і їх настрій буде рішучим!

Ліга "В", 2-3 тур
Глобус Банк - МФК Юніон

Перший матч в лізі В сміливо можна назвати центральним в дивізіоні. Обидва опоненти здобули синхронні перемоги. Банкіри з легкістю перемогли ЄвроТехноБуд, а Юніон з труднощами здолав СК ARX. Як ми бачимо обидва колективи нині в гарній формі і до очного двобою вони 100% віднесуться з великою відповідальністю, адже переможець з великою вірогідністю гарантує собі нагороди! 

Parimatch - ЄвроТехноБуд
Букмекери в стартовому турі ліги взяли впевнений реванш у ФК Армія і стали однією з трьох команд, які очолили турнірну таблицю. ЄвроТехноБуд в свою чергу, зазнав розгромної поразки від Глобус Банку. Поточний матч у будь якому випадку буде не менш цікавим ніж попередній. При чому Parimatch та ЄвроТехноБуд будуть знати його результат і скоріше за все будова гри буде залежати від нього. 

Ліга "С", 3-4 тур
Адвокати Київщини - Бастіон

В другому турі зійдуться фаворити дивізіону. Адвокати Київщини в рамках першого туру фінального етапу досить легко та несподівано здолали Clust-2. До речі в минулому році адвокати вибороли бронзу ліги В! Бастіон також в першому турі здобув впевнену перемогу над Укренерго. Також варто відмітити, що опоненти вже зустрічалися в минулому чемпіонаті і якраз тоді, впевнену перемогу з рахунком 4:1 вибороли саме Адвокати Київщини! Ну що, настав час реваншу?

ДП Антонов - Balteco
Поки Balteco відпочивали, авіабудівельники у дуже непростому матчі, зазнали несподіваної поразки. Несподіванка криється в тому, що за моментами ДП Антонов переграв Агромат-2, також грав дві хвилини в більшості. Щодо ігрових кондицій, то у господарів все без змін, а у стані Balteco є досить суттєва втрата. Через тяжку травму до кінця чемпіонату вибув Святослав Шпаченко.

Агромат-2 - Clust-2
В останньому матчі ліги С, зійдуться дуже амбіційні колективи, яким є що доводити. Перший склад Агромату бореться за вихід до Вищої ліги, а Clust зараз впевнено посідає перше місце! Їх дублери не можуть похизуватися стабільними результатами і по при це, до них завжди прикута особлива увага. До речі, Агромат-2 в першому турі дивізіону здобув надважку перемогу і через вилучення втратив Андрія Ляшенко. А Clust-2, несподівано, не зміг нічого протиставити Адвокатам Київщини.

Ліга "D", 1-2 тур
Parimatch Tech - АФК Енергія

Айтішники, як і в минулому сезоні, повністю провалили відбірковий етап. Здобувши лише дві перемоги, Parimatch Tech не вистачило лише однієї перемоги для виходу в лігу С. А ось енергетики на відбірковому етапі здобули лише один бал, ба більше, Енергія в дебютному матчі ліги D зазнала розгромної поразки від НБУ і тепер вони в дуже складному становищі. 

DIRECT - Політехнік
Нинішні суперники синхронно пропустили перший тур і нам важко сказати в якій вони зараз формі. Якщо зануритися глибше, то на етапі відбору DIRECT здобув лише одну перемогу в дебютному матчі проти Енергії. Студенти також мають в активі лише одну перемогу над Parimatch Tech і другий рік поспіль, вилітають до ліги D. Перед фінальним етапом DIRECT дещо підсилився, а Політехнік вирішив довіряти старим кадрам. 

Знайшли помилку, натисніть