Друга ліга Parimatch. Анонс 1 туру фінального етапу!
Друга ліга Parimatch. Анонс 1 туру фінального етапу!
21.01.2022

Вже цього вікенду розпочинається фінальний етап змагань у другій лізі Чемпіонату Києва з футзалу.

Ліга "А", 1 тур
UFAM-1 - Сервіт-2

Лікарі досить впевнено на відбірковому етапі посіли друге місце у своїй групі. Шість перемог, одна нічия і лише одна поразка говорять самі за себе! Але і дубль Сервіту може похизуватися більш впевненими показниками! Будівельники зазнали лише одного разу мінімальної поразки від МФК ВіЯр. Також дуже цікавим є той факт, що обидва колективи тренує маестро своєї справи - Микола Костенко! 

МФК ВіЯр - ЮГ-Контракт
Меблярі у своїй групі стали беззаперечним лідером. Вони закінчили відбірковий етап маючи вісім перемог у восьми матчах, що є найкращим показником серед всіх команд у другій лізі! ЮГ-Контракт лише в останньому турі виборов останній квиток до когорти найсильніший. І лише завдяки найкращій різниці забитих та пропущених голів гості випередили DPP. Як ми бачимо, згідно сухої статистики, то тут ВіЯр помітно переважає свого опонента.

FavBet - Атлант Буд
Лотерейникам в поточному розіграші вихід в лігу А дався вкрай важко. Хоч вони і оформили його перед новорічними святами, але вони все зробили максимально на тоненького. Щодо Атлант Буду, то вони одними із перших вирішили всі питання і в останніх матчах відбору проводили роботу над помилками. Лотерейники в останніх сезонах зупиняються на крок від трофею, а цього сезону як ми бачимо компанія опонентів у них дуже солідна.

Ліга "В", 1 тур
МФК Юніон - СК ARX

Юніон в своїй групі впевнено розділив четверту/п'яту сходинку з ЄвроТехноБуд. Колектив який представляє мережу автомийок України зарекомендував себе міцним середняком. СК ARX в свою чергу став одним із розчарувань першого етапу змагань. На початку сезону страхувальники були фаворитами сезону і тепер, щоб реабілітуватися ім потрібно вигравати лігу В. 

ЄвроТехноБуд - Глобус Банк
ЄТБ на першому етапі мали гарні шанси поборотися за вихід в лігу А, але в ключових протистояннях з прямими конкурентами вони зазнали поразок. Також варто відмітити позитивну динаміку в графі забитих та пропущених голів. Глобус Банк розпочав сезон дуже потужно. Довгий час колектив Миколи Демченко тримав марку і збільшив свою серію без поразок, яка загалом зупинилася на цифрі 17 матчів. Але завершальна частина відбору банкірам не задалася.

ФК Армія - Parimatch
За волею долі в першому турі ліги В, зійдуться команди, які вже встигли зійтися в поточному сезону. 5 грудня ФК Армія здобули впевнену перемогу з рахунком 5:1. До речі саме ця поразка вперше за три роки залишила Parimatch за бортом ліги А. Зараз для ФК Армія та Parimatch все розпочинається з чистого аркуша і права на помилку не має.

Ліга "С", 1 тур
Clust-2 - Адвокати Київщини

Дубль поточного лідера Вищої ліги чемпіонату Києва зараз є головним розчаруванням першого відбіркового етапу в Другій лізі. Сезон Clust-2 розпочали дуже потужно. Спочатку був дебют у Кубку України, далі лідерство протягом перших чотирьох турів, а потім пішов спад. Щодо адвокатів, то вони якраз є гарним прикладом стабільності. Представники юридичної сфери весь перший етап пройшли рівно, здобули 11 балів, і лише в одному матчі зазнали поразки різницею -2, в інших були лише мінімальні поразки. 

Укренерго - Бастіон
Енергетики у порівнянні з минулим роком суттєво оновили склад і це рішення дозволило їм зробити крок у лігу С. Заробивши у підсумку 7 балів, енергетики посіли сьоме місце. Бастіон, в свою чергу дуже потужно розпочав сезон, певний час вони йшли в лідерах, але далі у них пішов спад. Здобутого у перших турах гандикапу їм вистачило, щоб забронювати місце в лізі С. 

ДП Антонов - Агромат-2
Для автобудівельників цей сезон вже можна заносити в актив, адже вони вже виступили краще ніж в минулому вийшовши в лігу С. Молодий колектив Агромат-2 лише в останньому турі розгромивши DIRECT, вирішив всі свої турнірні завдання. Перший етап ДП Антонов та Агромат-2 закінчили однаково за очками, але результати все ж таки краще у господарів, адже у них лише дві поразки, а у гостей чотири. Також вони вже мають досвід очних зустрічей і тоді, в рамках першого туру переможець не був виявлений.

Ліга "D", 1 тур
НБУ - АФК Енергія

Єдиний матч у лізі D відбудеться між командами, які залишили по собі зовсім різне враження. Головні банкіри країни до останнього змагалися за вихід в лігу вище. НБУ дали справжній бій фаворитам першості МФК ВіЯр та СК ARX і лише в останній момент не змогли добитися своєї цілі. А ось енергетики якось мляво провели відбірковий етап. Лише у матчі проти DIRECT та ДП Антонов вони показали пристойну гру. Обидва суперники багато пропускають, але банкіри при цьому мають позитивну динаміку в графі забитих м'ячів. 

Знайшли помилку, натисніть