Друга ліга Parimacth. Огляд 8 туру фінального етапу. Ч.2
Друга ліга Parimacth. Огляд 8 туру фінального етапу. Ч.2
21.04.2021

Ліга А
CRO United - Check Point 2:3 

Цей матч був найважливішим для обох колективів, тому напруга на ігровому майданчику панувала не дитяча. Для CRO United складність полягала в тому, що вони мали грати дві гри за день, тому їм було надважливо правильно розподілити свої сили. Та і досвідчені Check Point мали на меті лише перемогу. Темп гри був шаленим, але перший тайм не балував глядачів результативними атаками, лише на 15 хвилині був забитий єдиний м’яч, і той автогол від гостей, який подарував господарям мінімальну перевагу. Після перерви Check Point не занепали духом, а навпаки майже відразу відіграли м’яча, на 22 хвилині рахунок зрівняв Степанюк Віктор, трохи згодом на 27 хвилині Габро Олександр вивів білих уперед. А на 37 хвилині команда Максима Ріпи здобула третього м’яча, встановив комфортну перевагу для гостей Шуляковський Ярослав. Знервованість CRO United була помітною, їх прикладені зусилля все ніяк не вдавалося направити в позитивне русло. Тоді вони пішли в атаку з п'ятим польовим і зуміли відіграти одного м’яча на 38 хвилині, автором голу став Вашетін Євген, але на більше їм не вистачило часу. Отже, Check Point зайняв почесне друге місце, з чим ми їх вітаємо!

CRO United - ARDI Logistics 3:6 

Після поразки у попередній дуелі CRO United втратили майже всі шанси на нагороди, і як наслідок мотивація на цю гру бажала кращого, тому не важко було спрогнозувати, що шанси на перемогу у ARDI Logistics були високими. Логісти отримали всі карти в руки і почали не квапливо збагачувати свій здобуток, першого м’яча забив Василенко Віталій на 15 хвилині, а вже на 16 хвилині Капустін Володимир подвоїв здобуток білих. Початок другого тайму був в одні ворота, на 25, 29 та 30 хвилинах гості заколотили три м’ячі у ворота суперників. Лише на 33 хвилині господарі прийшли до тями. Першого м’яча на користь своєї команди забив Домбровський Анатолій. Потім на 34 хвилині логісти нагадили про себе, забивши шостого м’яча. Тоді господарі почали атакувати з п'ятим польовим і відіграли два м’яча на 36 та 40 хвилинах, але наздогнати опонентів їм не вдалося. Цього разу ARDI Logistics здобули досить легку перемогу і будуть чекати матчу Parimatch проти FavBet, в якому вирішиться їх турнірне становище. 

Ліга В
СК Білгород - Бастіон 8:5
Цей матч був доленосним у боротьбі за золоті нагороди ліги В. Цікавим був той факт, що жоден з учасників матчу не претендував на титул, але у кожного був свій стимул. Для Білгороду перемога з рахунком у більше ніж три голи дарувала срібло, а для військових нагоду зачепитися за бронзу. З перших хвилин поєдинку суперники розпочали штурм воріт один одного і стало ясно, що гол назріває, тим паче команди грали без центру поля. Відкривши рахунок на 9 хвилині, команди розпочали справжній голепад на радість онлайн глядачам! Шість голів у першому таймі додавала оптимізму перед другим таймом на радість глядачам! В другому таймі команди продовжували перестрілку, проте перевага СК Білгород досить швидко досягла розгромної і лише тактичний хід Бастіона з п'ятим польовим зміг їх пригальмувати. Варто відмітити покер від  Ганзевича Вячеслава і дубль від Мельник Максима у складі Білгорода та дубль від Воєводи Тараса у складі Бастіону. Як висновок нервова перемога 8:5, здобута з сиреною, подарувала СК Білгород срібні медалі! 

Ліга С 

Booster - UFAM 1 5-5

Ця зустріч була доленосною для обох команд і кожному було вкрай важливо не програти, тому вболівальники обох колективів спостерігали за боротьбою затамувавши подих. За рахунок того, що лікарі мали лише одну заміну, Booster отримали більшу надію на позитивний результат. З самого початку боротьба між суперниками проходила приблизно на рівних, тому важко було зрозуміти на чиєму боці цього разу везіння. Спочатку на 2 хвилині швидкий гол забили господарі, автором влучного удару став Солошенко Данило, а вже на 7 хвилині UFAM зрівняли рахунок, в цьому відзначився Цапук Павло. Згодом, на 19 хвилині жовто-блакитні вирвалися вперед, другого м’яча на користь своєї команди забив Таранов Костянтин. Але буквально за секунди Booster наздогнали опонентів, дубль оформив Солошенко Данило, а на 20 хвилині Леонтієв Дмитро відправив біло-чорних на перерву з мінімальною перевагою. В другому таймі команди продовжили гру в «перетягування канату», на 21 хвилині лікарі здобули третього м’яча до свого заліку, встановши тим самим рахунок 3:3. На 24 та 26 хвилинах суперники обмінялись по одному влучному удару, а на 31 хвилині господарі вирвались вперед. Потім настав над нервовий період, UFAM аж ніяк не влаштовував програш, тому вони кинули всі свої сили на порятунок ситуації і їм це вдалося за секунди до сирени! Хоч у цій боротьбі переможника не було, але саме нічия подарувала лікарям золото у лізі С, а Booster отримали можливість поборотися за медалі наступного вікенду.

Укренерго - МФК АТЕН 1:10 

За цим поєдинком було цікаво спостерігати, незважаючи на те що команди різні по силі і результат був передбачуваним, але дербі завжди привертає підвищену увагу глядачів, тим паче що це була остання гра для обох команд. Тут дива не сталося і вже з 1 хвилини АТЕН почали збагачувати свій здобуток. Першого м’яча забив Купріянов Олег, а згодом на 12 хвилині Фалілеєв Артем подвоїв здобуток гостей. Перед первою жовті здобули ще два м’ячі на 20 хвилині, в цьому відзначились Кирилюк Андрій та Волошин Богдан. Укренерго виглядали розгубленими, а їх поодинокі атаки які їм вдалося створити залишалися не реалізованими. Другий тайм став ще більш розгромним для господарів, АТЕН за чотири хвилини здобули ще три м’ячі, встановши тим самим рахунок 0:7. Лише на 30 хвилині білі зуміли забити гол престижу завдяки Павлову Олексію. А жовті до кінця матчу додали ще три м’ячі до своєї скарбнички, здобувши розгромну перемогу і тим самим отримавши шанси на медалі.

Ліга D, 1/2 фіналу

PM UA - DPP 1:7

У цій зустрічі зійшлися колективи приблизно рівносильні, але вирішальним став саме збір на гру, мінімальна кількість замін у PM UA не передбачала для них нічого хорошого. Також варто зазначити, що у обох команд на воротах стояли польові гравці. Перший тайм був кволим та безрезультативним, опоненти все ніяк не могли налаштуватися на гру, відкрити рахунок вдалося DPP лише на 19 хвилині, автором першого голу став Калина Ярослав. Після перерви поліціянти спіймали хвилю і почали додавати м’ячі до свого здобутку, на 25 та 26 хвилинах два голи забив Джуменко Олександр. Лотейники все ніяк не могли знайти свою гру, а після вилучення лідера Хижняка В’ячеслава на 28 хвилині вони зовсім занепали духом. А чорні, тим часом, здобули ще два м’ячі до своєї скарбнички, дубль оформив Калина Ярослав на 29 та 30 хвилинах. PM UA почали атакувати всім складом, прикладаючи всі зусилля щоб забити бодай одного м’яча і їм це вдалося на 32 хвилині, гол красень забив Шевченко Антон. Але поліціянти не збавляли обертів і заколотили ще два м’ячі на 39 та 40 хвилинах. Таким чином DPP вийшли у фінал ліги D, а колектив PM UA за регламентов змагань автоматично отримує бронзові нагороди! 

Політехнік - ДП Антонов -:+

На жаль, після звернення в комітет з проведення змагань, команді Політехнік було зараховано технічну поразку за порушення регламенту. Але не дивлячись на це, по грі ДП Антонов здобули впевнену перемогу з рахунком 3:6! Політехнік в свою чергу, згідно системи розіграшу, отримує бронзові нагороди. 

Кубок Престижу Фінал, матч 1
UFAM 2 - Parimatch Tech 5:5

За регламентом змагань фінальний матч Кубку Престижу буде проходити з двох зустрічей, що додає певну родзинку. Сам поєдинок розпочався досить жваво, вже на 3 хвилині Степура Антон відкрив рахунок, а ще через хвилину Хомяков Дмитро подвоїв перевагу лікарів! Айтішники не занепали духом і зібравши волю в кулак знайшли в собі сили не тільки зрівняти рахунок зусиллями Фещенко Олександра, який у цей день святкував день народження, ана 20 хвилині гол у роздягальню забив Кукула Андрій і вивів Parimatch Tech уперед! Після перерви лікарі взяли ініціативу в свої руки. Спочатку на 23 хвилині Іщук Микола зрівняв рахунок, а на 26 і 34 хвилинах Палічук Михайло знову здобув перевагу для лікарів у два голи. Здавалося що перший матч буде за лікарями, але зусиллями Швецова Артема змогли зрівняти рахунок!

Знайшли помилку, натисніть