Друга ліга Parimacth. Огляд 8 туру фінального етапу
Друга ліга Parimacth. Огляд 8 туру фінального етапу
13.04.2021

Ліга А

AXXONSOFT - FavBet 6:5 

Цей поєдинок видався дуже нервовим і тримав в напрузі всіх глядачів до останньої секунди матчу. AXXONSOFT влаштовувала навіть нічия, на відміну від лотерейників, тому з самого початку більш завзято вели боротьбу саме FavBet. На 13 хвилині білі відкрили рахунок на свою користь, влучного удару завдав Гапон Олексій. На 15 хвилині айтішники відіграли м’яча, в цьому відзначився Бояр Юрій. Але на 17 хвилині FavBet знову вирвалися вперед завдяки Тоцькому Микиті. Другий тайм був багатим на події, як по забитим м’ячам, так і по жовтим карткам та вилученням. Автогол на 23 хвилині від жовтих, додав третього м’яча до заліку лотейників. На 24 хвилині айтішники реабілітувалися і відіграли м’яча, автором удару став Школьніков Кирило. Потім на 33 хвилині суперники обмінялись ще по одному влучному удару і було зрозуміло що ніхто не збирається відступати. На 36 хвилині вдало реалізований пенальті знову створив комфортну перевагу для гостей. Але на 37 хвилині AXXONSOFT знову зменшили відрив до мінімуму та здійснили останній ривок, і згодом на 39 хвилині зрівняли рахунок команд, а на 40 хвилині вирвали перемогу! Така дуже важка перемога айтішників подарувала їм чемпіонство у турнірі!

AXXONSOFT - CRO United 4:2

Коли у опонентів зовсім різна мотивація і сподівання щодо гри, здається що результат буде абсолютно очевидним, але цього разу сталося на так як гадалося. AXXONSOFT грали другу гру поспіль, плюс вони вже мали золоту медаль в кишені, тому відсутність лідерів команди та дублюючий склад нікого не здивував. Для CRO United було надважливо здобути перемогу, адже вона суттєво покращила б їхні шанси на медалі. Першого м’яча у цій грі забили айтішники на 6 хвилині, в цьому відзначився Школьніков Кирило. А ось у білих гра не пішла, їм явно не щастило та не вистачало зібраності. Другий тайм AXXONSOFT розпочали відразу з п’ятим польовим і вже на 22 хвилині здобули до свого заліку другого м’яча, автором удару став Антоненко Дмитро, а на 27 хвилині і третього, поцілив у ворота суперників Величко Леонід. Тоді CRO United також пішли в ва-банк з п’ятим польовим і нарешті зрушили з метрової точки, на 28 хвилині вони відіграли м’яча завдяки Федорченко Сергію, а на 36 хвилині другого, цього разу автором голу став Дешко Карен. Та жовті звели всі шанси конкурентів зрівняти рахунок нанівець на останній хвилині матчу додавши четвертого м’яча до своєї скарбнички.

FavBet - ARDI Logistics 3:2

Перемога на цій зустрічі також давала нагоду включитися у боротьбу за медалі, тому битва проходила не на жарт і напруга панувала до останніх секунд матчу. Досить довго у обох колективів гра не клеїлась, а точніше не вистачало влучності, хоч гарні можливості у них були. Відкрити рахунок вдалося FavBet на 15 хвилині, поцілив у ворота суперників Тоцький Микита. На 18 хвилині і у логістів вийшло зрушити з мертвої точки, влучного удару завдав Лебідь Костянтин. Але на 19 хвилині лотерейники знову вийшли вперед, забивши гол у роздягальню завдяки Сокуру Іллі. В другій половині гри червоно-білі здобули третього м’яча до свого заліку, дубль оформив Сокур Ілля. ARDI Logistics не полишали надій відігратися і почали грати з п'ятим польовим, на 36 хвилині вони зуміли скоротити своє відставання до мінімуму, другого м’яча забив Торкін Даніїл, але зрівняти рахунок, на жаль, їм не вистачило часу і везіння. Тож така бажана та несподівана перемога для лотейрників дала можливість їм поборотися за бронзу!   

ПУМБ - Parimatch 3:7

В даному матчі не вирішувались турнірні задачі, тому команди грали у власне задоволення та набираючись досвіду. Лотейники зайняли лідируючу позицію з самого початку відкривши рахунок на 4 хвилині, влучного удару завдав Прокопчук Віталій, а згодом на 14 та 16 хвилині вони здобули ще два м’ячі, в цьому відзначились Небрат Сергій та Прокопчук Віталій вдруге. У ПУМБ був відсутній тренер, що безумовно вплинуло на їхню гру, тому вони зуміли відіграти першого м’яча лише наприкінці першого тайму, автором голу на 19 хвилині став Мурза Федір. А після перерви на 21 хвилині банкіри скоротили своє відставання до мінімуму завдяки Гурбан Антону. Parimatch також не спали і заколотили три м’ячі на 24, 27 та 29 хвилинах. Шансів реабілітуватися у червоних було мало, але вони не полишали спроб і на 39 хвилині вони здобули третього м’яча до свого здобутку. Поставив крапку у цьому протистоянні Сабов Євген забивши сьомого м’яча на користь чорно-жовтих на останній хвилині!

Ліга В

Адвокати Київщини - ФК Армія 6:1

Обом колективам в цьому протистоянні було вкрай важливо здобути три бали, адже лише перемога давала шанси поборотися за медалі. Тому вболівальники обох команд спостерігали за грою затамувавши подих. Адвокати Київщини з самого початку схилили чашу вагів на свою користь відкривши рахунок на 2 хвилині, автором першого забитого м’яча став Іжаковський Олег. Далі на 5 хвилині Кулаков Дмитро подвоїв здобуток червоних, а на 15 та 17 хвилинах Іжаковський Олег заколотив ще два м’ячі у ворота суперників. ФК Армія виглядали досить розгубленими, гра у них не пішла, але все ж перед первою на 20 хвилині вони встигли відіграти м’яча, в цьому відзначся Либа Сергій. В другому таймі стратегії команд суттєво не змінились і адвокати продовжили свою переможну лінію, збагативши свій здобуток ще двома м’ячами на 28 та 35 хвилинах, обидва голи забив Навроцький Дмитро. А ось військові зовсім знітились і так і не змогли переламати ситуацію на свою користь.

Адвокати Київщини - BWT 5:4 

Ще один досить не очікуваний розвиток подій ми могли спостерігати у цьому матчі, який не відповідав прогнозам на поточну гру. Адвокати Київщини мали другу гру поспіль без перерви, що передбачувано повинно було знизити їхні шанси на успіх. А ось BWT у випадку перемоги чи нічиї гарантували б собі золоту медаль, тому очікувалось, що вони скористаються втомою опонентів. Незважаючи на це, конкуренти вели боротьбу приблизно на рівних і до самого кінця було не зрозуміло хто візьме верх. Спочатку перевагу здобули адвокати на 5 хвилині, влучного удару завдав Кулаков Дмитро. Тоді ввімкнулися зелені і відіграли м’яча на 10 хвилині завдяки Мальованому Олександру, а згодом на 11 та 13 хвилинах вони здобули ще два м'ячі, дубль оформив Малюк Ігор. Але червоні не відступали і відіграли два м'ячі на 18 та 19 хвилинах, в цьому відзначились Кулаков Дмитро та Пироженко Сергій. Після перерви ситуація лише накалялася, суперники обмінялися по одному влучному удару на 23 та 31 хвилинах. Вирішальний гол був забитий лише на 40 хвилині, таку бажану перемогу для господарів здобув Навроцький Дмитро!        

Ліга C Тур 4

Глобус Банк - UFAM 1 3:7 

Номінально цей матч був за першу сходинку у Лізі С, тому ціна кожної помилки була на вагу золота. Колективи мали витиснути з себе максимум, але тягар відповідальності не кожному під силу винести. На перший погляд здавалось що відсутність тренера та основного голкіпера на грі у лікарів значно знижувало їхні шанси на перемогу, але вони вихопили перевагу вже на 2 хвилині, швидкого м’яча забив Бойко Андрій. У банкірів все виглядало досить не райдужно, після першого пропущеного м’яча складалось враження що вони розгубилися. Тим часом UFAM перед перервою подвоїли свій здобуток, в цьому відзначився Семенюк Тимофій. В другому таймі жовто-блакитні остаточно закріпили свою тотальну перевагу, забивши ще два голи на 25 та 26 хвилинах. Тоді нарешті Глобус Банк зрушили з метрової точки відігравши першого м’яча на 28 хвилині, подарував надію на реабілітацію своїй команді Коновалов Євгеній. Але лікарів було не спинити і на 29 та 31 хвилинах вони здобули ще два м’ячі до своєї скарбнички. Банкіри не здавались і здійснили останній ривок забивши два м’ячі на 33 та 39 хвилинах. Але і UFAM не розслаблялися і також додали на 39 хвилині сьомого м’яча і зробили вагому заявку на перше місце! 

Booster - Укренерго 5:2

Ця зустріч була досить важливою для обох колективів, адже лише перемога давала можливість включитися у боротьбу за призові місця. Атмосфера гри була войовничою, але все ж було видно що Укренерго трохи нервують і як наслідок вони більшу частину першого тайму провели в обороні. Booster були впевненими і наполегливими, вони відкрили рахунок на 4 хвилині завдяки Дністровському Віталію, а 7 хвилині подвоїли свій здобуток, в цьому відзначився Гаджиєв Дільгам. Схаменулися енергетики лише у другій половині гри, на 27 хвилині першого м’яча відіграв Зубков Сергій. Та і білі не збавляли обертів і знову встановили комфортну перевагу на 29 хвилині забивши третього м’яча. На 32 хвилині червоні знову зменшили своє відставання до мінімуму залишаючи надію для своїх вболівальників, автором другого забитого м’яча став Дідиченко Гліб. Але господарі були на куражі до останніх секунд і заколотили ще два м’ячі у ворота опонентів на 39 та 40 хвилинах.

Ліга D 1 Тур 3

ДП Антонов - UFAM 2 5:1 

Цей матч проходив з запалом та на досить високих швидкостях, але інколи вирішальними можуть стати саме налаштування на гру та зосередженість. Авіабудівельники цього разу діяли злагоджено та цілеспрямовано, вони відкрили рахунок вже на 4 хвилині, швидкого м’яча забив Шевченко Антон. Лікарі відповіли також досить швидко, зрівняв рахунок команд Палічук Михайло на 7 хвилині. Але потім UFAM начебто підмінили, вони прикладали багато зусиль, але всі їх спроби були не прицільними. А ось у небесних все складалось найкращим чином і вони перед перервою подвоїли свій здобуток на 13 хвилині. В другому таймі  ДП Антонов були окрилені успіхом завдяки чому вони продовжили збагачувати свій здобуток, спочатку на 23 хвилині Хмельовський Ярослав здобув третього м’яча, а згодом на 29 та 30 хвилинах вони забили ще два голи, в цьому відзначились Каркаєв Дмитро та Шевченко Антон. Сині намагались до останнього змінити для себе ситуацію, але на жаль у них не вийшло. Отже перемога авіабудівельників вивела їх з першого місця у півфінал ліги D, а лікарі теперь поборються за Кубок Престижу.

Знайшли помилку, натисніть