Друга ліга Parimacth. Огляд 6 туру фінального етапу
Друга ліга Parimacth. Огляд 6 туру фінального етапу
31.03.2021

Ліга А Тур 6
Parimatch - ARDI Logistics 2:4

У зустрічі між різними по рівню гри командами було все досить очевидно, але все ж мала місце і надія. На здивування для всіх, Parimatch взяли пальму першості миттєво, вже перша їх атака увінчалась успіхом, автором голу став Січкар Олексій. ARDI Logistics зібрались і відіграли м’яча на 8 хвилині завдяки Лебідь Костянтину, а на 14 хвилині вийшли вперед, другого м’яча до заліку своєї команди здобув Капустін Володимир. Лотейники не відступали і не полишали спроб наздогнати суперників, їм це вдалося у другому таймі, на 27 хвилині Кікла Олег встановив рахунок 2:2. Та ось логісти не збавляти обертів і знову вийшли вперед на 31 хвилині, а згодом на 36 хвилині встановили для себе комфортну перевагу. Parimatch не вистачило сил до кінця утримувати заданий темп і вдруге наздогнати конкурентів.

ФК ДЕСНА - Check Point 3:5 

А ось на цей поєдинок покладалися чималі надії, адже команди хоч і мають кожен свої плюси і мінуси, але в цілому знаходяться приблизно на одному рівні. І як наслідок першого забитого м’яча глядачі побачили лише наприкінці першої половини гри, на 20 хвилині Клименко Сергій відкрив рахунок на користь Check Point. В другому таймі айтішники підхопили переможну хвилю і продовжили збільшувати відрив від опонентів, спочатку на 28 хвилині Ферук В’ячеслав здобув другого м’яча, а згодом на 32 та 33 хвилинах Габро Олександр та Шуляковський Ярослав додали ще два м’ячі до скарбнички білих. Військові спробували змінити для себе ситуацію за допомогою п’ятого польового і цей тактичний крок мав успіх, адже на 38, 39 та 40 хвилинах вони спромоглися заколотили три м’ячі у ворота конкурентів, авторами влучних ударів стали Завадинский Дмитро та Кудря Сергій. Check Point знову перехопив ініціативу і за секунди до сирени збагатив свій здобуток п’ятим м’ячем.

FavBet - ПУМБ 3:1 

За цим протистоянням було цікаво спостерігати, адже цей поєдинок проходив між приблизно рівносильними колективами, хоча ПУМБ наразі має суттєві кадрові втрати через травми. Досить довго команди безуспішно атакували ворота один одного. Взяти першість вдалося FavBet лише на 17 хвилині, відкрив рахунок Брильов Богдан. Банкірам в свою чергу не щастило. В другому таймі лотерейники змогли збільшити свій відрив від опонентів ближче до кінця поєдинку, другого  та третього м’яча здобув Портянкін Богдан на 37 та 39 хвилинах. Хоча ПУМБ пішли в ва-банк їм вдалося відіграти лише одного м’яча на 40 хвилині, автором влучного удару став Міфаєв Енвер, на більше їм не вистачило часу. До речі, за 5 секунд до кінця гри, Мурза Федір не зміг реалізувати десятиметровий. 

 

Ліга B - Тур 2

BWT - Бастіон 6:4

Цей матч став лідером за кількістю забитих м’ячів цього вікенду, що подарувало гарне видовище вболівальникам обох колективів. Відкрили рахунок досить швидко військові, на 1 хвилині поцілив у ворота суперників Кримець Богдан. BWT завдали удару у відповідь на 15 хвилині, в цьому відзначився Малюк Ігор. Але на 16 хвилині Бастіон знову вирвались вперед, другий гол забив Воєвода Тарас, а закріпили свою перевагу сині вже у другому таймі на 27 хвилині, а ось далі їх немов підмінили. А зелені навпаки, віднайшли свою гру і почали активно наздоганяти опонентів, на 30 та 31 хвилинах вони здобули два м’ячі та зрівняли рахунок команд. Після цього військові задіяли п’ятого польового і все пішло нанівець, атаки не клеїлась, а пусті ворота стали занадто вразливими. Отже на 32, 34 та 40 хвилинах BWT здобули ще три м’ячі до свого заліку, і навіть автогол на 37 хвилині ніяк не врятував синіх. Як висновок колектив Івана Думи виривається на першу сходинку у лізі В! 

Ліга C - Тур 2

МФК АТЕН - Глобус Банк 4:5

Дане протистояння мало досить непередбачуваний розвиток подій, що звісно додавало цікавості до перегляду. Спочатку перевагу вибороли гравці  АТЕН заколотивши швидкого м’яча на 2 хвилині, в цьому відзначився Куприянов Олег. Потім автогол від банкірів подвоїв здобуток жовтих. А на 18 хвилині Безсалов Андрій додав третього м’яча до заліку енергетиків. А ось у Глобус Банку гра не клеїлась, вони змогли покращити своє становище лише у другій половині гри, на 29 та 30 хвилинах Коновалов Євгеній здобув два м’яча до скарбнички синіх. Хоч на 31 хвилині АТЕН і додали четвертого м’яча до свого здобутку, але було видно що вони почали здавати позиції. А ось банкіри оживились і почали наздоганяти суперників, забивши два м’ячі на 32 та 34 хвилинах, а потім взагалі вийшли вперед, завдяки забитому голу на 36 хвилині. Енергетики схаменулися лише під кінець та почали грати з п’ятим польовим, але це не принесло бажаного результату.

 

Ліга D 1 Тур 2

PM UA - UFAM 2 5:4 

Ця битва подарувала вболівальникам справжній голепад з захоплюючим розвитком подій. PM UA зайняли лідируючу позицію з самого початку, відкривши рахунок на 6 хвилині, а на 7 хвилині подвоївши свій здобуток, в цьому відзначились Тимощук Назар та Перелигін Тимур. Потім автогол на користь лотейників ясно дав зрозуміти що лікарям не дуже щастило. Але UFAM не занепадали духом і їм вдалося відіграти першого м’яча на 12 хвилині, автором голу став Білий Дмитро. Перед перервою суперники обмінялись ще по одному влучному удару.  В другому таймі на 23 хвилині білі здобули п’ятого м’яча до своєї скарбнички і здавалось що далі вони трохи розслабились. Тоді сині отримали шанс наздогнати конкурентів і їм це майже вдалося, на 32 та 38 хвилині лікарі додали два м’ячі до свого заліку але зрівняти рахунок їм не вистачило везіння. Вітаємо PM UA з такою довгоочікуваною перемогою!

Знайшли помилку, натисніть