Друга ліга Parimacth. Огляд 3 туру фінального етапу
Друга ліга Parimacth. Огляд 3 туру фінального етапу
03.03.2021

Ліга А, тур 3

FavBet 2:3 Check Point 

Ось і відбувся матч-реванш між двома колективами. Напруга відчувалась впродовж усього матчу, що робило перегляд особливо цікавим. Відкрили рахунок Check Point досить швидко, першого м’яча забив Шуляковський Ярослав. Лотерейники завзято атакували опонентів у відповідь, намагаючись якнайшвидше відіграти м’яча, їм це вдалося на 14 хвилині, Гапон Олексій дальнім ударом зрівняв рахунок команд. Та настирності айтішників можна було позаздрити, вони знову вирвалися вперед на 16 хвилині, автором влучного удару став Шрам Євген. У другому таймі FavBet трохи просіли, а ось сині були сповнені рішучості та заколотили третього м’яча у ворота суперників на 23 хвилині. Під кінець гри лотейники кинули всі свої сили щоб наздогнати конкурентів, але спромоглися відіграти лише одного м’яча на 39 хвилині, на більше їм просто не вистачило часу.

CRO United 3:3 ПУМБ 

Досить не очікуваний розвиток подій могли спостерігати вболівальники обох команд, адже суперники вели боротьбу приблизно на рівних, тому було цікаво - хто виявиться більш везучим. Спочатку CRO United вирвалися вперед, на 5 хвилині Данильченко Дмитро здобув перевагу для своєї команди, але на 16 хвилині, перед перервою, банкіри зрівняли рахунок, автором голу став Березовський Володимир. На початку другого тайму першість взяли ПУМБ, на 25 хвилині Глинка Дмитро здобув другого м’яча для своєї команди. Та і білі також не бажали поступатися. Відігравши м’яча на 29 хвилині, завдяки дальньому пострілу від Домбровського Анатолія, на 31 хвилині вони вдруге вийшли вперед у рахунку. Здавалось що перемога у них вже в кишені, але на 39 хвилині банкіри знову встановили нічийний і остаточний результат.

ФК ДЕСНА 2:2 ARDI Logistics 

До поєдинків де зустрічаються дві сильні команди завжди прикуто багато уваги, тому суперникам часом буває не просто з психологічної точки зору. З самого початку ARDI Logistics мали тотальну перевагу на ігровому майданчику, вони розпочали лік своїх голів на 6 хвилині, автором першого забитого м’яча став Лебідь Костянтин, а згодом, на 10 хвилині пенальті забив Василенко Віталій. Здавалось, що удача спіймана за хвіст, але прикрість у вигляді автоголу від логістів на 17 хвилині суттєво перетасувала колоду. У другому таймі білі отримали карт-бланш від військових, через вилучення голкіпера, вони отримали чисельну перевагу, якою на жаль не зуміли скористатися. А ось ФК Десна боролися до останнього і на 36 хвилині сині зрівняли рахунок команд, в цьому відзначився Завадинський Дмитро, ба більше, вони мали нагоду вирвати перемогу, якби Джуджук Олексій реалізував свій супермомент. 

AXXONSOFT - Parimatch

На жаль, матч було перенесено, проте через невдачі конкурентів AXXONSOFT продовжив одноосібне лідерство в лізі А! 

Группа BCD 1, тур 3
СК Білгород 4:1 UFAM-2

Зважаючи на кадрові втрати цього разу у СК Білгород, лікарі отримали шанс покращити своє турнірне становище і принести тим самим інтригу до перегляду матчу глядачам. Але господарі не збиралися збавляти обертів і відкрили рахунок на 9 хвилині, автором першого забитого м’яча став Яловенко Святослав. UFAM зуміли зрівняти рахунок на 17 хвилині, влучного удару завдав Копецький В’ячеслав. Та перед перервою фіолетові знову вирвались вперед, другого м’яча забив Мельник Максим. У другому таймі лікарі помітно просіли, а ось СК Білгород ринулись у бій з новими силами та забили ще два м’ячі у ворота суперників на 24 та 30 хвилинах, чим здобули беззаперечну перемогу та затвердили свою лідируючу позицію у групі.

Укренерго 4:2 PM UA
У цьому матчі ми могли спостерігати досить не рівномірну боротьбу і це ще раз доводить, що у футзалі бувають і сюрпризи. Спочатку команди змагались приблизно на рівних. На 7 хвилині лотерейники вийшли вперед, перший гол забив Тимощук Назар. Укренерго не забарились із відповіддю та зрівняли рахунок на 12 хвилині, в цьому відзначився Джемула Сергій. Далі на 16 хвилині PM UA знову вийшли вперед завдяки Семенову Олексію, який здобув другого м’яча для своєї команди. Потім щось пішло не так у лотейників, адже їх немов підмінили. А ось енергетики скористалися ситуацією і заколотили два м’ячі на 20 хвилині та пішли на перерву з перевагою в рахунку. Другий тайм виглядав більш кволо, червоні вели боротьбу мляво та і господарі збавили в темпах, але саме енергетики на 31 хвилині додали четвертого м’яча до своєї скарбнички і здобули перемогу з комфортною перевагою.

Группа BCD 2, тур 3

UFAM-1 2:2 МФК АТЕН

Обидві команди показали досить видовищну та запальну гру, що звичайно не залишило вболівальників байдужими. Колективи змагалися на рівних, але пальму першості зуміли вибороти UFAM на 7 хвилині, першого забитого м’яча здобув для своєї команди голкіпер Черненко Віктор, який дуже часто підключався до атак. Такий незвичайний тактичний хід від лікарів потім мав і свої наслідки, але трохи згодом. Спочатку на 13 хвилині МКФ АТЕН зрівняли рахунок, в цьому відзначився Безсалов Андрій, а на 20 хвилині енергетики вирвались вперед, влучивши у пусті ворота суперників, автором удару став Оверченко Андрій. Хоч другий тайм і був менш результативним, але команди не збавляли обертів. На 29 хвилині Кретов Кирило забив другого м’яча на користь жовто-блакитних чим встановив нічийний результат зустрічі.


BWT 6:1 Parimatch Tech 

В цьому двобої однозначними господарями паркету були BWT і більшість часу саме вони володіли м'ячем. Спочатку гри їм трохи не вистачало влучності, а на 12 хвилині вони нарешті зрушили з мертвої точки, першого м'яча забив Калінкін Денис, а через чотири хвилини Дума Іван подвоїв здобуток зелених. Айтішники виглядали досить розгубленими і пішли на ризик з п'ятим польовим, розплата не змусила себе довго чекати і на 20 хвилині BWT заколотили їм ще два м'ячі. Після перерви Parimatch Tech зовсім знітились, а господарі продовжили збагачувати свій здобуток, загалом додавши ще два м'ячі до своєї скарбнички. Лише на 40 хвилині айтішники зуміли забити гол престижу, автором якого став Кожома Олександр. 

Группа BCD 3, тур 3

Адвокати Київщини 4:1 Booster

Коли у двобій вступає колектив, який мав тривалу паузу у грі, завжди в повітрі повисає інтрига, адже дуже важко прогнозувати в якій формі знаходяться гравці на цей момент. Адвокати Київщини з самого початку ринулися у бій, забивши швидкого м’яча вже на 3 хвилині. Автором влучного удару став Іванюта Павло, а вже за дві хвилини вони подвоїли свій здобуток завдяки Майструку Вадиму. Booster такого старту точно не очікували і виглядали вони досить розгублено. А тим часом на 20 хвилині Адвокати Київщини заколотили третього м'яча у ворота суперників. У другій половині гри білі намагались схилити чашу вагів на свою користь, але вийшло це в них лише на 39 хвилині, здобув єдиного м’яча для своєї команди Дністровський Віталій. Та і червоні не розслаблялися до останнього і забили четвертого м’яча за секунди до сирени, здобувши тим самим приголомшливу перемогу!

Політехнік 1:2 Booster 

У цій зустрічі було важко передбачити хто виявиться сильнішим, адже у Політехніка був відсутній ключовий гравець на грі, а саме Езентуко Уго, а у Booster це була друга гра за вікенд. В першій половині матчу лідируючу позицію утримували гості, вони відкрили свій рахунок на 11 хвилині, поцілив у ворота суперників Солошенко Данило, та він же на 19 хвилині оформив дубль відправивши свою команду с комфортною перевагою на перерву. Студенти виглядали не зібраними та і влучності їм не вистачало. Трохи оживившись після перерви, Політехнік лише в другому таймі починав набирати оберти. На 28 хвилині, червоні зуміли відіграти одного м’яча, в цьому відзначився Запісецький Владислав, а ось на більше їх не вистачило. Booster же більше приділяв увагу обороні, завдяки чому вони і виграли.
 

Группа BCD 4, тур 3

DPP 1:6 ФК АРМІЯ 

Розвиток подій у боротьбі між представниками силових структур був досить передбачуваним, відчувався різний рівень гри, який в першу чергу базується на досвіді. Поліціянти відкрили рахунок миттєво, вже на 1 хвилині поцілив у ворота суперників Джуменко Олександр. Але також стрімко естафету першості перехопили військові зрівнявши рахунок на 2 хвилині, автором голу став Строгонов Олександр. Далі на 14 хвилині ФК Армія подвоїли свій здобуток завдяки Базаленко Юрію і на останній хвилині першого тайму здобули ще одного м’яча до свого заліку. DPP явно не вистачало зосередженості та удачі, адже всі їх поодинокі спроби врятувати для себе ситуацію закінчувалися нічим. А ось армійці почували себе більш ніж впевнено і після перерви продовжили збагачувати свій здобуток, загалом заколотивши ще три м’ячі на 27, 31 та 39 хвилинах. Хоч поліціянти і не полишали спроб відігратися, але цього разу везіння було не їхньому боці.

Знайшли помилку, натисніть