Дитячий чемпіонат Києва. Огляд стартових матчів
Дитячий чемпіонат Києва. Огляд стартових матчів
07.12.2020

Незважаючи на низку проблем на кшталт карантину вихідного дня, а також карантинних обмежень,  які постали перед Федерацією, 26 листопада чемпіонат Києва з футзалу серед юнаків 2005-2014 років народження стартував! Усі ігри проходять на базі спортивного комплексу «КПІ» і Національного Університету Харчових Технологій, а також організатори попіклувались про онлайн-доступ до перегляду кожної із ігор, тож ви маєте змогу вболівати за своїх синів та доньок, не відходячи від телевізорів, планшетів та комп’ютерів!

У цій статті ми коротко проаналізуємо як стартувала кожна команда-учасниця у своїх вікових категоріях, хто вже закріпився нагорі турнірної таблиці, а для кого старт чемпіонату виявився не настільки вдалим.

Вікова категорія 2005-2006

У найстаршій віковій категорії юнаків 2005-2006 років народження 4 команди активно борються за звання чемпіона міста. Команда ДЮСШ-25, яка нещодавно повернулася з 1 туру чемпіонату України з футзалу, розгромивши своїх суперників у Чорноморську із загальною кількістю забитих та пропущених м’ячів 40-6 , у 1 турі впевнено розібралась із однолітками з ДФК «Сталь» , забивши 12 м’ячів, залишивши власні ворота недоторканими. Юні футзалісти з ДФК «Сталь» переграли ФК «Біличі Ірпінь Santos» з рахунком 5:2, зрівнявшись з ДЮСШ-25 за кількістю очок, маючи на одну гру більше. Хлопці з команди ФК «Відрадний» завдяки перемозі над тими ж ФК «Біличі Ірпінь Santos» записали 3 очки у свою скарбницю. Робимо висновок, що перші тури виявилися доволі запеклими.


 
Вікова категорія 2007

Між хлопцями та дівчатами 2007 років народження виникла не менш запекла боротьба за звання чемпіона. Два склади ДЮСШ №26 стартували найвпевненіше, наколотивши у ворота суперників по 17 голів.  Намагається не відставати й ХФК «ІБЦ», здобувши максимум очок у перших двох турах, однак менш розгромно перегравши своїх суперників. ДЮСШ-25 посідає 4-ту сходинку, програвши очну зустріч хлопцям із Ірпеня з рахунком 1:3. Команди «FARR», «Боярка», «Біличі Ірпінь Santos», а також дівчата з ДЮСШ-25 розпочали турнір з поразок, але до кінця першості ще велика кількість ігор, тому слідкуватимемо за результатами!

Вікова категорія 2008

З 6 команд, представлених у цій віковій категорії, ФК «Спарта» та ДЮСШ-25 поділили 1-шу та 2-гу проміжні сходинки відповідно. В очній зустрічі «Спартанці» перестріляли «чорних соколів» з рахунком 3:1. ФК «Боярка» поки має стовідсоткову кількість перемог, здолавши ХФК «ІБЦ» з рахунком 2:1  у 1 турі. ФК «Ураган», ДФК «Сталь» та ХФК «ІБЦ» поки не мають очок в активі.
 

Вікова категорія 2009

11-річні футзалісти вже з перших турів активно включилися в боротьбу за золоті медалі. Юні таланти з ФК «Біличі» зіграли 3 гри, поступившись лише  одноліткам з ДЮСШ-25, пропустивши їх на першу сходинку. ФК «Ураган» дихає в спину лідерам, маючи одну перемогу та дві поразки у своєму активі, а ДЮСШ-25-2 поки не знайшли свою гру, програвши стартові 2 поєдинки.
 


Вікова категорія 2010

Серед хлопців 2010-го року народження ми маємо очне протистояння «чорних соколів» та ФК «Ураган». Футзалісти з ДЮСШ-25, які повторили успіх своїх старших одноклубників, відігравши 1 тур чемпіонату України без втрати очок, змогли продовжити переможну серію вже на міському рівні, у важкому матчі мінімально здолавши «Ураган» з рахунком 1:0.
 

Вікова категорія 2011

Найбільша кількість клубів та спортивних шкіл представлена саме у цій віковій категорії. «Фаворит» з міста Подільськ Одеської області вже втретє бере участь у першості міста Києва, і в сезоні 2020/21 після двох турів йде без поразок. Найближчими переслідувачами одноосібного проміжного лідера є ДЮСШ-26, Santos, ХФК «ІБЦ», «Ураган» та ФК «Солом’янка». Дві команди СК-179, ДЮСШ-26-2, FARR, а також ДЮСШ-25, які представлені командами хлопців та дівчат, не змогли здобути перемогу у своїх двобоях, однак все ще попереду!

Слідкуйте за подальшими запеклими поєдинками юних футзалістів! Займайтесь спортом, піклуйтесь про власне здоров’я! Дивіться футзал та тримайтеся позитивної хвилі!

Артемій Блохін, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть