Центральний матч вікенду. «Золоті Ворота» – «UTAX»
Центральний матч вікенду. «Золоті Ворота» – «UTAX»
17.02.2023


Перепитії у Другій лізі досягають свого апогею. Тож, цього разу матчем вікенду обрано поєдинок з цього дивізіону. Власне, а чому б і ні? Зустрічаються команди, які у регулярному чемпіонаті посіли перше та друге місця. У лізі А суперники також ділять першу і другу сходинки турнірної таблиці, здобувши по сім очок. Перевага господарів вимірюється всього одним забитим голом. Тож, інтрига, як ви розумієте, є максимальною.


На першому етапі команди волею календаря між собою не зустрічалися. Зрештою, «Золоті Ворота» пройшли його на відмінно. 9 матчів, 27 очок, 54 забитих голи і всього 11 пропущених. Щодо «UTAX», то цей колектив вже впродовж сезону піднявся до трійки лідерів і, зрештою, там і залишився, здобувши 19 очок. 
Втратили очки у лізі А команди у перших для себе матчах. Господарі розписали мирову у протистоянні з МФК «Юніон», а гості не виявили сильнішого за підсумками поєдинку з «BETER». За нинішнього становища у турнірній таблиці переможець цієї зустрічі якщо не забезпечить собі «золото» ліги А, то у рази покращить шанси на цей здобуток і в останньому турі все залежатиме від нього.
Важливим є протистояння і бомбардирів команд. «Золоті Ворота» є найбільш забивним колективом чемпіонату: Станом на зараз в їхньому активі 68 забитих м’ячів. Найкращим голеадором колективу є Романа Любченко з 14-ма результативними ударами. Також відзначаємо Дмитра Бурлю (9 голів), Сергія Бутка та Михайла Трехлєба (по 8 голів). Вісім взяттів воріт має і найкращий бомбардир «UTAX» Руслан Остапчук. Втім, кому вдасться проявити себе у найважливішому матчі сезону – побачимо у суботу

Знайшли помилку, натисніть