Чемпіонат КФЛ. Анонс 6-ого туру
Чемпіонат КФЛ. Анонс 6-ого туру
12.01.2024

Шановна футзальна спільнота до Вашої уваги анонс 6 туру Чемпіонату Київської футзальної ліги 23/24. У звітному турі буде зіграно 3 матчі, розглянемо детальніше кожний поєдинок.


НУХТ – Маркет Мастер
Відкривати завісу КФЛ у Новому 2024 році випала доля командам з різних полюсів турнірної таблиці. ММ зігравши 4 матчі здобули 3 перемоги та нічию, щодо виступів «студентів», то ситуація абсолютно ідентична але зі знаком «-», у активі команди 1 нічия та 3 поразки. При чому цікавий факт, що обидві команди зіграли внічию з одним із лідерів турніру командою Віді-трейд. Серед трансферних новачків ми бачимо поки лише появу у складі «мастерів» Портянкіна Богдана, котрий достойно проявляє себе виступами за Атлант Буд та команду FavBet в минулому. Багато в грі НУХТ залежить від складу на гру, адже в заявці ми бачимо велику кількість як відомих так і молодих перспективних гравців, проте присутність саме на грі цих виконавців у 2023 р. була зовсім рідкою. Напевно, якщо Вадим Степанюк забажав у Санти Клауса новорічний подарунок, саме пов'язаний з присутністю цих гравців в подальшому і бажання виповниться, то команда зможе нав’язати боротьбу кожному супернику і прогнозувати результат буде дуже важко. Але на даний момент історія виступів в турнірі безперечним фаворитом виокремлює команду Євгена Старовойтова, адже саме її гра і результати доводять, що гарний збір, відповідальність, самовіддача та виконання тренерських думок призводять до перемог в матчах.
Прогноз на гру: перемога в 2-3 м’ячі Маркет Мастер.


Star – Микільська Слобідка
Центральний матч ігрового туру відбудеться у неділю о 12:00 в с/к КПІ. Дійсно цей матч повинен стати окрасою 6 туру КФЛ, адже зустрічається беззаперечний лідер – Star (5 матчів 5 перемог) та претендент на найвищі місця Микільська Слобідка (5 матчів 3 перемоги 1 нічия та 1 поразка). Історія зустрічей цих команд на стороні «зірок» 1:0 та 4:3, що напевно найкраще відображає й прогноз на цю зустріч. Матчі між цими командами вирізняються непоступливістю та інтригою до останньої секунди гри. До речі обидва представника команд, що Сергій Степаненко, що Владислав Рибальченко мають в своєму активі по 2 голи в цих зустрічах і обидва продовжують виступи в цих командах. Тому маємо крім основного інтересу до цієї гри з приводу переможця, ще й додатковий бонус, хто зможе вийти вперед з лідерів своїх команд у списку бомбардирів. У кулуарах КФЛ вже давно йде обговорення, хто зможе зупинити локомотив Ігоря Стельмаха, адже у команди серія перемог нараховує більше 10 матчів, останній раз хлопці програвали ще влітку, а саме зальний сезон 2023 року пройшла команда без поразок (перемога в Пресизн кап та 5 матчів КФЛ). Серед трансферних новин – це повернення до команди Олійника Івана, тобто можемо говорити про возз’єднання братерського тандему Сергія та Івана. 
Прогноз на гру: мінімальна перемога Star.


Юг-Контракт – Віді-трейд
Не менш цікавим нас очікує завершення ігрового туру, адже протистояння Віді-трейд дозволяють зробити єдиний висновок – інтрига житиме до кінця. Так, по прізвищам у заявковому листі і в турнірній таблиці – це фаворит протистояння. Але якщо звернути увагу, то в кожному матчі хлопцям доводилось прикладати максимум зусиль для здобуття перемог і не рідко лише гра з 5 польовим наприкінці гри схиляла чашу терезів на їх користь. Щодо ЮГ-Контракт, то не зовсім вдалий початок турніру команда нівелювала двома перемогами в останніх турах і заявили таким чином про наміри відібратись саме в Суперлігу після відбіркового етапу, ну а допомогти виконати це завдання повинен легенда українського футзалу – Віталій Нестерук, котрий тепер займає посаду не лише тренера, а граючого тренера. Трансферних новин з клубу Віді-трейд поки не надходило, єдиною ахіллесовою п’ятою була травма воротаря Максима Дядюнця і судячи з відсутності дозаявки воротаря, Максим вже одужав і ми чекаємо на повернення його на ігровий майданчик.
Прогноз на гру: вольова мінімальна перемога Віді-Трейд.

 

Знайшли помилку, натисніть