Чемпіонат БФЛ, огляд  9 туру.
Чемпіонат БФЛ, огляд 9 туру.
18.02.2021

До старту 9 туру ми припускали що, ми вже дізнаємося трійку призерів. Майже так і сталося, проте головні призові місця ще не розподілені і чемпіона ми дізнаємося в останньому турі.

Райффайзен Банк Аваль - Альфа Банк 7:5

Для гравців РБА цей матч мав дуже вагоме значення, ця гра для них була матчем життя. Бойовий настрій на гру дозволив жовтим ще у першому таймі здобути перевагу у три м’ячі і автором всіх трьох голів став Денис Зінченко. Гравці Альфа Банку виглядали розгубленими. Після перерви, надлишкова впевненість ледь не зіграла з господарями злий жарт. Вони почали грати на утримання рахунку, чим і скористалися червоні. З 22 по 29 хвилині гравці Альфа Банку забили чотири голи!!! Після легкого нокдауну РБА дуже швидко прийшли до тями і за справу знову взявся Денис Зінченко. На 30 і 31 хвилині забивши два голи він знову вивів жовтих уперед. В друге відігратися гравці Альфа Банку вже не змогли і РБА здобув надважливу перемогу, яка дає їм шанси на золоті медалі! Також варто відмітити 5 забитих голів від Дениса Зінченко, які дозволили йому очолити гонку бомбардирів. 

НБУ - Форвард Банк 6:2

Після перемоги РБА, у Форвард Банку зберігались гарні шанси поборотися за бронзові нагороди, але для початку їм потрібно було обіграти головних банкірів країни. В першому таймі обидва колективи діяли дуже обережно. Господарі ніяк не могли увійти в гру, а гості через проблеми зі складом без ентузіазму йшли на загострення. За хвилину до кінця першої половини матчу, голкіпер НБУ не вдало вийшов з воріт і Тарас Прохорчук цим вміло скористався. В перерві Михайло Біляєв дав гарного прочухана зеленим і на другий тайм вийшла зовсім інша команда. Спочатку вже на 21 хвилині Олексій Шабас зрівняв рахунок, а ближче до середини тайму, коли гравці Форвард Банк почали просідати, Шабас вивів НБУ уперед! Не встигли бордові оговтатись, як у їх ворота залетіло ще 2 м'ячі. Господарі діяли на куражі і довести матч до перемоги було справою техніки. Як висновок, прикра поразка Форвард Банку і втрачені шанси на нагороди. 

OTP Group - FC ТАСкомбанк 5:5

Обидва колективи знали результати всіх попередніх матчів і в той час склалася цікава ситуація. ОТР мінімум срібні призери, а для здобуття титулу чемпіона за тур до фінішу, їм достатньо було перемогти Таскомбанк. А ось гостей влаштовувала тільки перемога, яка давала надію на продовження боротьби за срібні та бронзові нагороди. Сам матч проходив за досить цікавим та непередбачуваним сценарієм. Ініціатива протягом усієї гри переходила від однієї команди до іншої. При чому обидва суперники зовсім не думали про гру в обороні, всі їх сили були націлені на лише атаку. Колективи радували онлайн вболівальників голами на будь-який смак! Як ми бачимо кінцевий результат 5:5 був по грі і у більшій мірі задовольнив якраз РБА, у яких тепер майже повний карт бланш. А сь Таскомбанк на жаль, тепер повністю складає повноваження чемпіона.

Знайшли помилку, натисніть