Чемпіонат БФЛ. Огляд 7 туру.
Чемпіонат БФЛ. Огляд 7 туру.
24.12.2020

Цей вікенд у чемпіонаті БФЛ хоч і був не повним, проте онлайн глядачі побачили два суперматчі, котрі стали у повному сенсі доленосними. 

 

Альфа Банк - ОТР group 3:5

До початку очної дуелі, обидва колективи мали однакові показники у графі перемоги/нічиї/поразки і лише за рахунок особистих зустрічей зараз перевага на боці ОТР group, які в першому колі здобули перемогу з рахунком 4:3. І номінально саме для гостей перемога була більш бажаною. Проте, саме червоні з початку гри діяли більш впевненіше, але першими відкрили рахунок гравці ОТР group. Артем Охрименко на 7 хвилині відкрив лік своїм голам у цьому матчі. Відігратися Альфа Банк зміг лише на 15 хвилині завдяки голу від Олександра Зубенко. Згодом через фол останньої надії в карній зоні був вилучений голкіпер господарів і це був один з ключових епізодів у матчі. Артем Охрименко пенальті реалізував, проте відповідь Альфи була миттєвою. За декілька секунд до завершення першого тайму стався другий ключовий епізод. Артем Охрименко побачив, що голкіпер Альфи покинув штрафну зону і  зі своєї половини поля шаленим пострілом знову вивів ОТР уперед! На початку другого тайму Микола Кузнєцов на куражі подвоїв перевагу біло зелених. Як не старалися господарі відігралится, майже всі їх потуги були марними. Лише на 24 хвилині Меркуленко Денис скоротив відрив до мінімуму, а вже на 32 хвилині нестримний Артем Охрименко оформив покер. 

Райффайзен Банк Аваль - НБУ  3:2

В першому колі РБА здобули досить легку перемогу над головними банкірами країни з рахунком 5:2 і теперь колектив Сергія Савуляка всіми силами прагнув реваншуватися. З перших хвилин, обидва суперника відразу почали створювати небезпечні моменти біля воріт один одного. На 5 хвилині, НБУ підловили РБА на контратаці і рахунок було відкрито! Влучним пострілом відзначився Савуляк Сергій. На жаль для онлайн вболівальників, в першому таймі більше не було забитих м'ячів. Другий тайм команди також розпочали з масивних атак, РБА дуже прагнули відігратися, а гості грали на контратаках. На 29 хвилині, за фол останньої надії в штрафному майданчику був вилучений голкіпер жовтих. НБУ не змогли реалізувати пенальті, проте вони скористалися чисельною перевагою у складі. Після другого пропущенного голу, Сербін Ярослав був вимушений взяти тайм аут і вислухавши його мудрі настанови, господарі взялися за справу! Буквально за дві хвилини РБА змогли зрівняти рахунок! А коли до кінця гри залишалися лічені секунди, Зінченко Денис вивів їх уперед і встанов фінальний рахунок у зустрічі! 

 

Підсумовуючи останній тур перед тривалою паузою, відмічаємо одноосібне лідерство колективу ОТР group та майже втрачені шанси на нагороди для головних банкірів країни.

Знайшли помилку, натисніть