Чемпіонат БФЛ. Анонс 7 туру
Чемпіонат БФЛ. Анонс 7 туру
18.12.2020

На превеликий жаль, восьмий тур чемпіонату Банківської футзальної ліги буде неповним, проте нас очікує суперматч, переможець якого майже гарантує собі медалі!

Альфа Банк - ОТР group

Матч між двома лідерами поточного чемпіонату ще до його початку викликає неабиякий ажіотаж. Обидва колективи мають однакові показники у графі перемоги/нічиї/поразки і лише за рахунок особистих зустрічей зараз перевага на боці ОТР group, які в першому колі здобули перемогу з рахунком 4:3. Минулого вікенду Альфа     Банк та ОТР group здобули синхронні перемоги. І якщо червоним перемога далася досить легко, то ОТР лише на останніх секундах змогли вирвати перемогу. А ми в свою чергу, спробуємо спрогнозувати нічию!

Райффайзен Банк Аваль - НБУ

В першому колі РБА здобули досить легку перемогу над головними банкірами країни з рахунком 5:2. Минулого вікенду вони обоє зазнали поразок з однаковим рахунком 1:2. За умови, що обидва поточних лідери грають між собою, для РБА гарна нагода їх наздогнати. Щодо НБУ, то мабуть, цей матч для них мов справжній фінал, адже їм потрібно грати лише на перемогу, щоб отримати шанс поборотися за призи. А як буде на справді, покаже гра!

Знайшли помилку, натисніть