«Budmonster» - «Рятувальник»: Головне – результат
«Budmonster» - «Рятувальник»: Головне – результат
22.11.2021

Підопічні Руслана Драбика після виїзної перемоги з рахунком 3:1 прагнули вдома зіграти ще краще, але команда «Рятувальник» змогла серйозно попсувати нерви столичним футзалістам.

Вже на 2-й хвилині Дмитро Баранник зумів реалізувати свій перший шанс в матчі та пробив повз Анікеєва – 0:1. Відносно атак «Будівельників», то ближче до середини першої половини гри тандем Хижняк – Хим’як проявив себе в атаці і зумів змінити рахунок на табло – 2:1. Проте, перевага в ігровому плані залишалась на стороні «Рятувальника» і наприкінці тайму Радченко зумів відзначитись результативним ударом, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:2.

Після відпочинку підопічні Салівона продовжували штурмувати ворота суперника, але змарнувавши чимало можливостей отримали елегантний гол від Хижняка – 3:2. Можна сказати, що Максим Хижняк був найпомітнішим гравцем зустрічі, адже окрім відмінної гри в атаці встигав заблокувати близько десятка вбивчих ударів. Не дивлячись на пропущений гол, підопічні Салівона обертів не збавляли, а Баранник в середині тайму звів матч до нічиєї – 3:3. Більше того, лідера «Рятувальника» змарнував два вбивчі шанси, опинившись перед порожніми ворота. А наприкінці зустрічі вийшов Максим Алексюк і за декілька хвилин перебування на паркеті оформив гол у незахищені ворота суперника, а також відзначився прикрим автоголом – 4:4.

Саме нічийний результат зафіксував свисток арбітра, а це означає, що «Рятувальник» припиняє боротьбу за Кубок України, не дивлячись на дуже потужну гру у Києві. В свою чергу вітаємо команду «Budmonster» з виходом в наступну стадію змагань!

Знайшли помилку, натисніть