Благодійний кубок на підтримку ЗСУ. Частина 2. Підсумки турніру. Волонтерська частина.
Благодійний кубок на підтримку ЗСУ. Частина 2. Підсумки турніру. Волонтерська частина.
03.05.2022

Частина 2. Підсумки турніру. Волонтерська частина.

Завдяки учасникам першого благодійного турніру під егідою федерації футзалу Києва, для збору коштів на потреби Збройних сил України, речей для переселенців та провізії, ми тепер сміливо можемо тішитися нашими здобутками! 

До Благодійного фонда Сергія Притули наші учасники перерахували 6000 грн! Фонд Сергія Притули дуже відомий і вже давно знаходиться на ключових ролях у постачанні амуніції, коптерів, тепловізорів, безпілотників, автівок та багато інших плюшок для наших військових! 

На офіційний рахунок Збройних Сили України у Національному банку України наші учасники перерахували 21800 грн! 

І наостанок, до благодійного фонду «Повернись живим» було перераховано 35320 грн! З часу заснування в 2014 році, Повернись Живим стала найбільшою організацією, що забезпечує Збройні Сили України. Тепловізори, каліматори, засоби індивідуального захисту, планшети із програмним забезпеченням “Армор” для виявлення артилерії, тренінги і це далеко не весь список чим фонд  «Повернись живим» допомагає нашим героям!

Провізії було зібрано приблизно 30 кг, яка вже найближчим часом поїде у Східному напрямку, а також було зібрано 25 одиниць одягу, який буде переданий для потреб вимушених переселенців! 

Наостанок, хочеться подякувати всім, учасникам цього великого волонтерського руху! Особлива подяка колективу команди WTeam, яка зробила дуже вагомий внесок на потреби ЗСУ! 


Також висловлюємо подяку нашим партнерам - компанії Select, Tozo-Print та нашому незмінному питному партнеру компанії Причиста! 

До зустрічі на наступному благодійному турнірі! Разом до перемоги!

Знайшли помилку, натисніть