Вища ліга Parimatch: анонс сезону 2021/22
Вища ліга Parimatch: анонс сезону 2021/22
15.10.2021

Вже 16-го жовтня стартує новий сезон Вищої ліги Києва з футзалу. Дев`ять найсильніших команд столиці поборються за чемпіонство та подарують всім вболівальникам гри мільйонів неймовірні емоції та видовищні матчі.

В статусі чинного чемпіона до сезону 2021/2022 підходить команда «Сервіт». Підопічним Олег Шайтанова буде дуже непросто захистити свій титул, хоча влітку «біло-сині» не витрачали дарма часу та брали участь в чемпіонаті Києва та чемпіонаті України з пляжного футболу. Зазначимо, що у команди «Сервіт» чимало досвідчених гравців в заявці, але без залучення молодих футболістів буде практично нереально повторити досягнення минулого сезону.

Відносно срібного призера попереднього чемпіонату, то колектив «Skidka» дуже серйозно підсилився. Підопічні Олега Шуста змогли зберегти практично всіх своїх провідних виконавців, а також вже розраховують на провідних гравців «Griffina», адже Коллінс, Тищенко та Смоловик вже встигли виграти для своєї нової команди Кубок Києва. Підопічні Олега Шуста в попередньому чемпіонаті не програли жодного матчу в другому колі, тому зараз задачі не змінні – чемпіонство. У команди «Skidka» більш ніж достатньо срібних медалей, а з таким солідним підбором виконавців колектив Олександра Репехи являється одним з головних фаворитів сезону і буде робити все можливе, щоб знову про себе гучно заявити.

Стосовно команди «INTER», то цей колектив також може стати відкриттям сезону. Донецький колектив вже тренує Олександр Колесников, котрий вже серйозно змінив малюнок гри своїм підопічним. Мало того, представники «INTERa» серйозно підсилились, а неймовірний досвід Андрія Борсука та амбіції юного Максима Солонини можуть стати запорукою успіху. В попередньому чемпіонаті «INTER» фінішував четвертим, що було справжньою невдачею, але зараз ціль одна – чемпіонство. Можна сказати, що трансфер на тренерському містку у вигляді Олександра Колеснікова може дати потрібний результат, адже Олександр Валентинович буде виконувати не тільки свої прямі обов`язки, а й допомагатиме своїм підопічним на паркеті. Можна сказати, що команда «INTER» продовжує історію з граючим тренером, тому врешті-решт це повинно дати результат.

Відносно дебютантів, то відзначимо команду «CLUST-НПУ». Це дійсно новий та амбіційний футзальний проєкт, котрий складається з молодих гравців та виконавців, котрі встигли пограти в Екстра-Лізі України. Валерій Директоренко полюбляє працювати з молодими гравцями та здобувати серйозні звитяги. До того, представники «CLUST-НПУ» вже встигли виграти свій перший матч в рамках Кубку України та здобули звитягу у грі з «Кардинал Рівнестандарт». Такі результати дозволяють прогнозувати позитивний сценарій для «CLUST-НПУ» в новому сезоні Вищої Ліги Києва, але буде непросто грати на декілька фронтів. Ця команда може всіх здивувати, а чи вдасться – дізнаємось по завершенню сезону.

На черзі команда «Десна Гостомель», котра продовжує свій розвиток і спробує про себе гучно заявити у Вищій Лізі. Колектив Володимира Кучеренка пройшов неймовірний шлях від любительської команди друзів до колективу, котрий постійно прагне грати з найкращими та найсильнішими, незалежно від результатів. Звичайно, в дебютному сезоні Вищої Ліги буде дуже непросто знайти своє місце під сонцем, але досвід В`ячеслава Листопада, Віталія Нестерука і Валерія Брожка може зіграти свою роль. На додаток, в складі «Десни Гостомель» є достатньо молодих виконавців, котрі спробують себе проявити з найкращої сторони. Прогнозуємо непрості матчі для «Десни Гостомель», але віримо, що команда Володимира Кучеренка гідно проведе цей сезон, адже історія цього колективу дуже цікава.

Відносно команди «Grifon», то підопічні Віталія Нестерука змогли зберегти прописку у Вищій лізі, але зараз доведеться серйозно попрацювати, щоб  покращити свої позиції у турнірній таблиці. «Грифонам» вдалось зберегти своїх лідерів, а також залучити до команди Івана Захарова та Ігоря Фещенка. Обидва виконавців доволі відомі у столиці й не варто забувати про Дениса Крошана, котрий свого часу вигравав Кубок України з футзалу. Можна сказати, що підопічні Віталія Нестерука будуть боротись за середину турнірної таблиці та з новими виконавцями мають дуже непогані шанси, щоб покращити свої результати в порівнянні з попереднім сезону.

На черзі колектив «Comfort Life». У «Будівельників» дуже серйозні амбіції, адже команда складається з виконавців, котрі свого часу прославляли грізну команду «ELDORADO» та мають досвід гри у Вищій Лізі Києва. Також не варто забувати про легендарного Тараса Коваленка в заявці «Comfort Life», тому можна сказати, що підопічні Андрія Науменка готові до боротьби за трійку на сто відсотків. Проте, дуже непросто буде «Будівельникам» поборотись за п`єдестал, адже підопічні Андрія Науменка також прагнуть себе проявити в Кубку України та Першій лізі України, а це означає, що доведеться грати на три фронти. Команда «Comfort Life» далеко не дебютант, тому чекаємо серйозних і гучних перемог від «Будівельників».

Відносно команди «Budmonster», то підопічні Драбика провели не найкращий попередній чемпіонат, адже залишились без медалей. Зараз «Будівельники» зберегли своїх досвідчених виконавців та запросили провідних гравців «2ТDK», тому відбулось певною мірою оновлення складу. Команда «Budmonster» завжди перед собою ставить максимальні цілі та задачі незалежно від складу, але розуміємо, що новим виконавцям потрібен буде час, щоб проявити себе з найкращої сторони. Мало того, нещодавній товариський матч «GRASSER» - «Budmonster» завершився перемогою «Ландшафтників», тому такий результат також залишає багато запитань, не дивлячись на не оптимальний склад «Будівельників» в матчі. Проте, зараз буде прекрасна можливість і Полещук-Косенко-Кульгук-Мітленко згадати свої роки виступів в «DITAK». Також не варто забувати про трансфери Пекного та Сергія Степаненка, тому прогнозуємо дуже цікавий сезон для команди «Budmonster».

На останок відзначимо дуже амбіційну команду, котра в попередньому чемпіонаті тріумфувала в Першій лізі Elite – «Sky Up». «Авіатори» отримали нового наставника і тепер керманичем «помаранчевих» офіційно призначений легендарний Тарас Шпичка. На додаток, в заявці «Sky Up» дуже багато молодих виконавців, що також говорить про серйозність та перспективи цього футзального проєкту. Проте, «Авіатори» будуть грати не тільки у міських змаганнях, а також спробують себе проявити у Першій лізі України та Кубку України. Також відзначимо, що більший акцент зроблений саме на всеукраїнські змагання, тому у Вищій лізі Києва більше ігрового часу отримають молоді футзалісти. Сподіваємось, що команда «Sky Up» продовжить радувати ефектною грою та прогнозуємо дуже цікаві та емоційні матчі за участі підопічних Тараса Шпички. Буде гаряче!

Знайшли помилку, натисніть