Анонс догравань вівторка (24 листопада)
Анонс догравань вівторка (24 листопада)
23.11.2020

Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва

 

Група В, 2 тур

 

Бастіон - ARDI Logistics

 

Минулорічний чемпіон Другої ліги D «Бастіон» свій стартовий матч програв «FavBet», продублювавши їх минулорічний результат - 1:5. «ARDI Logistics» два своїх стартових поєдинки виграв. І якщо перемога над «Адвокатами Київщини» була здобута без особливих зусиль, то у матчі проти «Збірної лікарів UFAM-2» колективу Євгена Нецюка довелося докласти великих зусиль, адже після першого тайму «лікарі» впевнено вели у рахунку. У обох команд була досить велика пауза у матчах. Попри цей факт, вони  мають стабільний тренувальний процес і буде цікаво поспостерігати за тим, що для нас підготували тренери команд - Євгеній Лебідь та Євгеній Саківський!

 

 

Група А, 3 тур

 

Укренерго - Booster

 

На відміну від колективу «Booster», номінальні господарі майданчику «Укренерго» вже встигли зіграти два поєдинки в рамках чемпіонату Києва з футзалу. В першому турі, граючи без голкіпера, вони зазнали розгромної поразки від МФК «АТЕН», а у другому матчі «енергетики» при рівній грі провалили кінцівку і у підсумку програли DPP з рахунком 1:3. «Booster» два свої стартові тури був вимушений пропустити і зараз саме він є єдиною командою Другої ліги, котра не зіграла ще жодного матчу! Цей факт додає особливої родзинки до цього протистояння, адже від колективу Олександра Бульбіна ми завжди чекаємо максимальних здобутків, але брак ігрової практики може зіграти з ним злий жарт.

 

 

Parimatch Київська Футзальна Ліга

 

Корпоративна ліга, 2 тур

 

ЄвроТехноБуд - Pokupon

 

Звітне протистояння буде максимально цікавим і захоплюючим. Справа в тому, що зустрічаються лідери корпоративної ліги, котрі вже встигли здобути шість балів у стартових матчах. Команда Артема Бесіди жваво почала сезон та зробить все можливе, щоб продовжити перемагати. Натомість у «будівельники» великі сподівання на Аладьїна, котрий забив 5 м’ячів у двох стартових матчах та став справжнім відкриттям сезону, оскільки оформлює дуже ефектні та красиві результативні удари. Якщо говорити про фаворита, то в цій парі це «Pokupon», оскільки у колективу Артема Бесіди більше досвіду. Натомість представники «ЄвроТехноБуд» також готові до бою на сто відсотків, тому очікуємо дуже видовищний футзал. Нехай переможе найсильніший і сподіваємось, що обійдеться без червоних карток, оскільки гра буде максимально спекотна.

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть