Анонс центрального матчу вікенду. SKIDKA – INTER
Анонс центрального матчу вікенду. SKIDKA – INTER
27.01.2022

У цьому матчі зустрінуться дві команди, що мають однакове завдання на сезон – перемога у чемпіонаті.

До очного протистояння суперники підійдуть з різним настроєм і різними показниками.

«INTER» перемогою у матчі першого кола з тою самою «SKIDK’ою» започаткував свою виграшну серію, що зараз налічує чотири матчі. А безпрограшна триває і все п’ять. Але це в рамках чемпіонату Києва. Якщо ж додати матчі Parimatch Кубку України, то «інтеристи» не програють у 9 іграх поспіль!!!

Завдяки цим вдалим серіям «нера-адзурі» мають чудові шанси на вихід у фінал восьми Parimatch Кубку України й посідають друге місце у чемпіонаті. «CLUST» попереду на 3 очки, але й зіграв на одну гру більше. Так що у випадку перемоги над «SKIDK’ою» підопічні Олександра Колесникова зможуть наздогнати лідера турнірних перегонів.

Проте кожному колективу потрібна нова кров, а тому «INTER» вийшов на трансферний ринок і підписав Андрія Анцибора, а також Василя Кефу з екстра-лігового ААФК «Суми». Що цікаво, Кефа прийшов в команду якраз перед першим матчем з «Сумами» у Parimatch Кубку України. Правда, є у донеччан і кадрові втрати – Вадим Дробашко зазнав ушкодження та орієнтовно до кінця сезону не зможе допомогти своїм партнерам.

У «SKIDK’и» показники скромніші. Після поразки від «INTER’а» підопічні Олега Шуста двічі виграли у чемпіонаті. Зараз «скідочники» посідають четверте місце у таблиці з відставанням в 3 очки від «INTER’а» і в 6 очок від лідера – команди «CLUST». Також віцечемпіон Києва продовжує виступи у Parimatch Кубку України, де в першому матчі 1/8 фіналу вдома розписав мирову з «Енергією» 2:2.

«Скідочники» на трансферний ринок не виходили, але втратили Євгена Смоловика, який перейшов в «SkyUp». Крім того, з «Енергією» не грав Андрій Лисенко.

Проте дещо залишається незмінним, а сам те, що «SKIDKА» є най видовищнішою командою чемпіонату. В матчах за її участю забито 73 м’ячі, а це 10,5 в середньому за гру! Саме «скідочники» утримують титул найзабивнішої команди чемпіонату (43 м’ячі в 7 матчах) – 6,1 м'яча за матч. І в цьому матчі їм протистоятиме найкращий захист першості в особі «INTER’а» (19 пропущених у 7 матчах).

В обох командах є бомбардири, які забивають в чотирьох останніх матчах першості міста (по 7 голів) – це Юрій Щериця у господарів і Олександр Колесников у гостей. Як бачимо, Олександр, як тренер. Вирішив на власному прикладі демонструвати своїм підопічним як треба грати.

Сезон 2019/20

Вища ліга чемпіонату Києва

06.06.2020, 5 тур

INTERFAVBET – SKIDKA 7:8

Голи: Охременко (3), Веремійчук (2), Нестерук (2) – Миронов, Цой (2), Ткаченко (4), Щериця

15.06. 2020, 18 тур

SKIDKA – INTERFAVBET +/-

Кубок Києва

09.03.2020, чвертьфінал

INTERFAVBET – SKIDKA 1:9

Голи: Кутовий – Щериця (3), Цой, Галицький, Ткаченко (2), Миронов, Білик

Сезон 2020/21

Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва

03.10.2020, 1 тур
SKIDKA – INTER 2:2
Голи:
Щериця, Цой – Літвінов, Охременко

30.01.2021, 10 тур
INTER – SKIDKA 2:3
Голи:
Веремійчук, Мірошніков – М. Войток (2), Гавриленко

Кубок Києва

03.10.2021, фінал
INTER – SKIDKA 3:7
Голи:
Хруль, автогол, Почебут – Щериця, Йапарама (2), Назаров (2), М. Войток, Ткаченко

Сезон 2021/22

Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва

27.11.2020, 4 тур
INTER – SKIDKA 7:4
Голи:
Хруль (2), Колесников, Заворотний, Почебут, Солонина, автогол – Щериця (2), Йапарама, Ткаченко

Якщо ж звернутися до історії протистоянь, то тут велика перевага у «SKIDK’и»: 5 перемог (правда, одна технічна), 1 нічия та 1 поразка, різниця м’ячів 33-22. Найкращі бомбардири цих протистоянь досі грають ускладах своїх команд. «Інтерист» Артем Охременко 4 рази залишав автограф у воротах суперників, а Едуард Ткаченко і Юрій Щериця мають в активі по 8 м’ячів проти «інтеристів».

Ми бачимо, що «INTER» вже набрав крейсерський хід, а про форму «SKIDK’и» після паузи важко щось сказати, бо «інтернетники» зіграли лише один матч. На кону стоїть занадто багато, тож від цього матчу можна очікувати все, що завгодно, а результат важко передбачити.

Знайшли помилку, натисніть