Анонс центрального матчу вікенду. SKIDKA – GRIFFIN
Анонс центрального матчу вікенду. SKIDKA – GRIFFIN
18.02.2021

Нібито й претендентів на медалі стає менше, але інтрига з кожним туром все одно закручується ще більше. Ось такий парадокс в Parimatch Вищій лізі чемпіонату Києва.

Принаймні на цей момент 4 команди мають хороші шанси, щоб виграти головний трофей. І дві із них якраз і зустрінуться в цьому турі між собою  – «SKIDKA» і «GRIFFIN».

Зимовий локдаун більше пішов на користь «SKID’ці». Підопічні Олега Шуста після відновлення чемпіонату підсилилися і витягнули себе із складної турнірної ситуації. Після нового року «скідочники» виграли усі три матчі, причому в двох обіграла прямих конкурентів за золото – «INTER» і «СЕРВІТ». Тепер на них чекає матч з останнім, третім, прямим конкурентом. У «GRIFFIN’а» все сумніше – у цих же 3 матчах вдалося здобути 2 нічиї і перемогти лише одного разу. Причому одна нічия була з прямим конкурентом («СЕРВІТ»), а інша - з аутсайдером («ХІТ-2»). Завдяки цим результатам команди зрівняли за кількістю очок – по 25.

Ми не перестаємо дивуватися щільності в турнірній таблиці, бо так само 25 очок у «INTER’а», а «СЕРВІТ» випереджає всіх лише на 1 заліковий пункт.

«SKIDKA» вже 10 матчів поспіль не знає поразок в чемпіонаті, а «GRIFFIN» – 7.  Є для «скідочників» і ще одна приємна новина, адже Максим Войток був визнаний найкращим гравцем України у пляжний футбол 2020 року. Майстер а піску і майстер на паркеті – вітаємо! Саме Максим зараз очолює бомбардирські перегони в чемпіонаті і за підсумками сезону цілком може додати в свою колекцію ще одну індивідуальну нагороду.

До звітного матчу суперники мають підійти майже у всеозброєнні. А «майже» через те, що «скідочник» Едуард Ткаченко відновлюється після перелому. Побажаємо йому якомога швидшого одужання.

Історія протистоянь цих команд нараховує 4 матчі (3 в чемпіонаті і 1 у Кубку). Перевага тут на боці «GRIFFIN’а» - 2 перемоги, 2 нічиїх, різниця м’ячів 16-14. Найкращим бомбардиром «клінінговиків» у цих зустрічах є Микита Тменов (3 м’ячі), а у «SKIDK’и» це звання належить страшному сну воротарів «гріффінівців» Едуарду Ткаченку (6 м’ячів). Цього ж сезону команди розійшлися нічиєю 1:1, причому Коллінс Йапарама вирвав нічию для підопічних Євгена Варениці наприкінці зустрічі.

Чи зможе «SKIDKA» продовжити свій ренесанс? Чи зможе «GRIFFIN» віднайти свою гру після паузи? Чи може обидва суперники зроблять подарунок конкурентам? Усе покаже тільки гра, що відбудеться у суботу. 20 лютого, в спорткомплексі «GYMMAXX». Початок о 16:00. І, як завжди, трансляція на нашому сайті. Буде бій! 

Знайшли помилку, натисніть