Анонс центрального матчу вікенду.  СЕРВІТ – GRIFFIN
Анонс центрального матчу вікенду. СЕРВІТ – GRIFFIN
27.01.2021

Після паузи стартує друге коло у Вищій лізі Parimatch чемпіонату Києва, причому одразу із трьох очних матчів між лідерами. Однак наш погляд сьогодні спрямований на центральний матч цього ігрового вікенду, а саме на зустріч двох лідерів турнірних перегонів – «СЕРВІТа» і «GRIFFIN’а».

Безігрова пауза для «СЕРВІТа» тривала місяць, а для «GRIFFIN’а» і того більше. Тому одним із вирішальних факторів для здобуття кращого результату у цьому двобої стане фізична готовність та ігровий тонус. Наскільки нам відомо «будівельники» активніше вели підготовку (наскільки це взагалі можливо в умовах карантину) до цього матчу і невелика перевага в цьому компоненті має бути саме на їхньому боці.

Трансферне вікно для обох лідерів проходить спокійно, хіба що Олег Шайтанов повернув із «СЕРВІТА-2» до основної команди Максима Постолатьєва, який себе результативно проявляв у дублі. Так що кувати результат у складі обох команду мають перевірені бійці. Хіба що «клінінговики» можуть недорахуватися Юрія Балашева, який відновлюється після травми.

У складі «СЕРВІТа» також виступають Ігор Бич і Костянтин Макеєв, які минулого сезону захищали червоні кольори. Вони явно знайомі з внутрішньою кухнею підопічних Євгена Варениці і горять бажанням якомога краще себе проявити перед попередньою командою.

Самі ж «будівельники» демонструють божевільну форму маючи в своєму активі восьми матчеву безпрограшну і три матчеву переможну серії. Що цікаво, єдиної поразки в сезоні «СЕРВІТ» зазнав саме від «клінінговиків» ще в далекому 1 турі. Підопічні Євгена Варениці тоді вирвали перемогу у вкрай складному матчі на останній хвилині – 2:1. Це поки що єдиний матч в історії протистоянь цих команд. «GRIFFIN» же може похвалитися скромнішою чотириматчевою безпрограшною серією.

У разі своєї перемоги «GRIFFIN» зможе очолити турнірну таблицю, а у випадку поразки дозволить «СЕРВІТу» відірватися від себе на цілих п’ять очок і може втратити навіть поточне друге місце. Так що хоч друге коло тільки почалося, а права на помилку уже практично ні в кого немає. Тож очікуємо на безкомпромісну і яскраву гру у виконанні лідерів столичного чемпіонату. Втамуйте свій футзальний голод за трансляцією цього непересічного поєдинку.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть