Анонс центрального матчу вікенду. СЕРВІТ – BudmonsteR
Анонс центрального матчу вікенду. СЕРВІТ – BudmonsteR
24.02.2021

Цього разу в центральному матчі туру зійдуться два переможці минулого сезону – переможець Першої ліги «СЕРВІТ» і переможець Вищої ліги «BudmonsteR». Однак зараз команди перебувають в трохи інших ролях: «СЕРВІТ» у ролі претендента на титул, а «BudmonsteR», як міцний середняк.

Лідером завжди бути важко, бо на тебе всі налаштовуються з подвійною мотивацією. Підопічні Олега Шайтанова сповна це відчули в останніх матчах, коли на останніх секундах зуміли вирвати перемоги у матчах з «Альтернативою» і «2ТDK». Ну а до того була поразка «SKIDK’и» і нічия з «GRIFFIN’ом». Не зважаючи на це, новачок вищого дивізіону продовжує утримувати лідерство і навіть випереджає тріо переслідувачів (SKIDKA, GRIFFIN, INTER) на 3 очки.

В зимове трансферне вікно склад «сервітівців» поповнили троє гравців – Максим Постолатьєв, Олександр Семенов і Олександр Вершинін. Якщо перші двоє ще більш-менш влилися в командні побудови, то найдосвідченіший із них, а саме Вершинін, поки що перебуває в пошуках себе у новому колективі. До речі, Олександр Семенов прийшов якраз з «Budmonst’ра» і йому буде що доводити своїй колишній команді.

Підбиваючи підсумки зимового трансферного вікна було важко передбачити, що «BudmonsteR» не опустить планку своїх результатів. Все-таки втрата тренера і 6 провідних гравців безболісно не проходить. Особливо коли на їхнє місце прийшло лише двоє виконавців – воротар Денис Анікєєв і універсал Сергій Кучук. Додамо до цього ще й травму виконувача обов’язки головного тренера Павла Химяка і побачимо, що місця для кадрового маневру у нього взагалі немає.

Проте, як мовиться «Немає злого, щоб на добре не вийшло». Колектив чинних чемпіонів згуртувався, по-новому розкрилися інші гравці і «монстри» продемонстрували, що їх рано списувати з рахунків. Це підтверджує вдалий виступ у Кубку України і нічия з «INTER’ом» в останньому турі.

«BudmonsteR» не програє в трьох останніх матчах чемпіонату, а «СЕРВІТ» у двох, але є й цікавіші серії і вони індивідуальні. «Монстрівець» Микола Кібиш в останніх 3 матчах чемпіонату забив 4 м’ячі, а «сервітівець» Сергій Романовський – 3. Тож інтрига полягає і в тому чи зможуть ці гравці продовжити свої результативні серії.

У першому колі перемогу святкував «СЕРВІТ» (3:1). Причому матч видався справді принциповим і бойовим. Чого тільки варті 8 жовтих і 1 червона картка.

Якщо «BudmonsteR» виграє, то до 5 очок скоротить відставання від першого місця, але навіть за таких умов відстояти чемпіонство буде вкрай складно. Принаймні вдасться покращити своє становище у боротьбі за медалі меншої цінності. Для «СЕРВІТа» це буде вкрай болісно, бо трійка переслідувачів в цьому турі грає з командами із нижньої частини турнірної таблиці і шансів здобути по 3 очки у них багато. Так що підопічні Олега Шайтанова зроблять усе, щоб перемогти чинного чемпіона.

Отже, помітьте собі в календарі 28 лютого. О 12:50 варто відкласти всі справи і насолодитися переглядом Гри з великої літери.

Знайшли помилку, натисніть