Анонс центрального матчу вікенду. INTER – SKIDKA
Анонс центрального матчу вікенду. INTER – SKIDKA
25.11.2021

Цього разу у центральному матчі зійдуться дві команди від яких багато чекали перед стартом сезону, але вони не повною мірою виправдали сподівання. Звісно, для них ще не все критично, але годинник вже тікає.

Для «SKIDK’и» все почалося добре, а саме з перемоги у Кубку Києва. За іронією долі суперником «скідочників» у вирішальному матчі був саме «INTER». Хоч рахунок і доволі великий (7:3), але для переможців все було не так легко, як могло б здатися, на перший погляд.

Після цього підопічні Олега Шуста провели 4 матчі в чемпіонаті міста, в яких набрали 7 очок.  До лідера «SkyUp 2» відстань лише в 3 очка, але в очній зустрічі «скідочники» програли «авіаторам». Ну і не варто забувати, що також вище перебуває «CLUST», що має +2 очки, але ще й гру у запасі.

Проте найбільше прихильників «SKIDK’и» має непокоїти не очковий доробок, а гойдалки по грі – від погрому чинного чемпіона «СЕРВІТа» до мук з МФК «Десна». Зате в Кубку України команді вдалося мобілізуватися у потрібний момент і за 17 секунд до кінця другого матчу забити вирішальний гол у ворота запорізької «Нікми» (1:2, 4:3).

Також Олег Шусту доводиться сушити собі голову над грою у захисті. Загалом в цьому сезоні команда зіграла 9 матчів, в яких пропустила 27 м’ячів. 3 м’ячі в середньому за гру виглядає загрозливо, але якщо брати чемпіонат окремо, то тут «інтернетники» пропустили 16 м’ячів у 4 матчах, тобто в середньому по 4 за матч. Це на рівні тих, хто перебуває на дні турнірної таблиці. Все це поки що компенсується найкращою атакою чемпіонату. Атакувальний потенціал віцечемпіонів Києва ніхто під сумнів не ставить, але без більш-менш надійного захисту важко розраховувати на великі досягнення.

В розрізі атакувального потенціалу варто згадати і Юрія Щериця, який в 3 останніх матчах забив 4 м’ячі й сподівається продовжити свою вдалу серію.

У «INTER’а» турнірна ситуація складніша. Про фінал Кубку Києва ми вже згадували вище, а от в чемпіонаті «інтеристи» з прямими конкурентами зіграли невдало – поразка від «CLUST’а» і нічия зі «SkyUp 2». Після трьох зіграних матчів підопічні Олександра Колесникова відстають від «SkyUp 2» на 6, а «CLUST’а» на 4 очка, що суттєво на такі короткій відстані. В Кубку України донеччанам вдається тримати реноме і в другому попередньому раунді був подоланий першоліговий «In.IT» (5:1, 3:3).

У випадку перемоги «інтеристи» зуміють зрівнятися за очками зі «SKIDK’ою» і піднятися на третє місце. У випадку ж поразки про чемпіонські амбіції підопічним Олександра Колесникова, мабуть, доведеться забути.

Якщо ж звернутися до історії протистоянь, то тут тотальна перевага у «SKIDK’и»: 5 перемог (правда, одна технічна) і 1 нічия, різниця м’ячів 29-15. Найкращі бомбардири цих протистоянь досі грають у складах своїх команд. «Інтерист» Артем Охременко 4 рази залишав автограф у воротах суперників, а Едуард Ткаченко має в активі 7 м’ячів проти «інтеристів».

Сезон 2019/20

Вища ліга чемпіонату Києва

06.06.2020, 5 тур
INTERFAVBET – SKIDKA 7:8
Голи: Охременко (3), Веремійчук (2), Нестерук (2) – Миронов, Цой (2), Ткаченко (4), Щериця

15.06. 2020, 18 тур
SKIDKA – INTERFAVBET +/-

Кубок Києва

09.03.2020, чвертьфінал
INTERFAVBET – SKIDKA 1:9
Голи: Кутовий – Щериця (3), Цой, Галицький, Ткаченко (2), Миронов, Білик

Сезон 2020/21

Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва

03.10.2020, 1 тур
SKIDKA – INTER 2:2
Голи: Щериця, Цой – Літвінов, Охременко

30.01.2021, 10 тур
INTER – SKIDKA 2:3
Голи: Веремійчук, Мірошніков – М. Войток (2), Гавриленко

Кубок Києва

03.10.2021, фінал
INTER – SKIDKA 3:7
Голи: Хруль, автогол, Почебут – Щериця, Йапарама (2), Назаров (2), М. Войток, Ткаченко

Так що розклади доволі прості й майже стандартні – перемога потрібна обом командам (але для «INTER’а» на критичному рівні), а нічия буде на користь конкурентам.

Майже впевнено можна стверджувати, що на нас чекає злива голів, бо захист не найкраща чеснота цих команд. А хто буде сильнішим у цій гольовій перестрілці побачимо вже у суботу.

Знайшли помилку, натисніть