Анонс центрального матчу вікенду. CLUST – SkyUp 2
Анонс центрального матчу вікенду. CLUST – SkyUp 2
20.01.2022

На нас чекатиме не просто центральний матч вікенду, а може навіть і центральний матч другої половини сезону. Хоч обидві команди й існують зовсім недовго, але принциповості їхнім стосункам не позичати.

Почнемо з того, що обидві команди декларують ціллю перемогти у Parimatch чемпіонаті Києва. Зрозуміло, що для досягнення таких цілей треба себе проявляти на паркеті, а особливо в матчі з суперником такого рівня. Це, по-перше.

По-друге, команди взимку активно працювали на трансферному ринку. І два переходити додають принциповості цьому протистоянню. Річ у тім, що дует лідерів «SkyUp 2» (та й першої команди теж) Ростислав Семенченко і Максим Чеберяк змінив клубну прописку на «CLUST». Крім них підопічним Валерія Директоренка став і добре йому знайомий Євген Яблонько з «2T-AVATAS». Як бачимо, команда Руслана Тимофєєва не просто розширила лаву запасних, а серйозно підсилилася.

Що ж до «SkyUp», то «авіаторам» довелося не тільки думати про підсилення, а й про латання новостворених кадрових «дірок». Команда Тараса Шпички, як і майбутній суперник, підписала двох виконавців – Євгена Смоловика («SKIDKA»), Антона Антоненка («AXXONSOFT»), а також орендувала Владислава Завертаного («Ураган»). От тільки Владислав Завертаний зможе допомогти команді у вищій лізі лише після 28-го січня, бо має професійний контракт з «Ураганом». Не забуваємо і про те, що, як і перед першим матчем цих команд, червону картку заробив основний кіпер «SkyUp 2» Максим Бабенко. Проте на цю позицію у Тараса Шпички є ще цілих три кандидати (Негель, Альба, Ткаченко).

Зустріч команд у першому колі завершилася впевненою перемогою підопічних Валерія Директоренка 7:3. В тому матчі було показано 5 жовтих і 1 червону картку. Можна не сумніватися, що «авіатори» докладуть усіх зусиль, щоб  здобути реванш.

Після зимової паузи обидві команди вже встигли отримати ігрову практику. «CLUST» в контрольному матчі програв «ХІТу» (3:12), причому без «збірників». А от «SkyUp» в контрольному матчі перевірив сили з самою національною збірною України (0:7) і сьогодні програв у Першій лізі України «Comfort Lif’у» (3:6). Що цікаво, «авіатори» під час паузи навіть провели повноцінні збори в Крижанівці, що біля Одеси.

«CLUST» зараз лідирує у турнірній таблиці й перебуває на відстані трьох очок від свого майбутнього суперника.

В тому, що відбудеться справжня «заруба» можна не сумніватися, але хочеться сподіватися, що вона пройде в межах футзальних правил. Тож чекатимемо красивої гри та поставте собі нагадування, бо таке видовище пропускати не можна!

Знайшли помилку, натисніть