Анонс центрального матчу вікенду. CLUST – INTER
Анонс центрального матчу вікенду. CLUST – INTER
10.02.2022

Зустріч двох претендентів на чемпіонство. Двох команди, що посідають дві перші сходинки у турнірній таблиці – що може бути цікавіше?

«CLUST» зараз посідає перше місце і, маючи гру у запасі, на 4 залікові пункти випереджає свого суперника. Підопічні Валерія Директоренка мають найкращий напад чемпіонату. «INTER» же може похвалитися статусом найкращого захисту першості й це навіть попри 5 пропущених голів від «SKIDK’и» в позаминулому турі. Так що мотивація у суперників проста: у господарів – відірватися від найближчого переслідувача, а у гостей відповідно наблизитися до лідера перегонів.

У багатьох гравців «CLUST’у» є ще й індивідуальна мотивація. Андрій Мельник, Сергій Чеберяк і Денис Бланк посідають місця з другого по четверте у списку найкращих бомбардирів першості. За їхніми спинами причаївся не хто інший, як тренер-гравець «інтеристів» Олександр Колесников. До речі, Денис Бланк влітку грав саме за донеччан.

Обидві команди відзначаються бойовитістю, а тому велика кількість гравців у їхніх складах перебуває під загрозою дискваліфікації через перебір жовтих карток.

«CLUST» має чотириматчеву безпрограшну серію, а «INTER» вирвав перемогу у попередньому турі у «СЕРВІТа». Що цікаво, обом командам останніх поразок завдала «SKIDKA».

Також в обох команд останнім часом з’явився привід для гордості. Новачок «CLUST’у» Ростислав Семенченко отримав виклик у юнацьку збірну України (U-19) на матчі проти Іспанії. І це із зони Другої ліги України! Сподіваємося, що це змусить тренерів збірних приділити більше увагу чемпіонату столиці. А «INTER» вдома обіграв ААФК «Суми» (3:2) і пробився у Фінал восьми Parimatch Кубку України.

Історія протистоянь обмежується поки що одним матчем. У першому колі «INTER» виграв стартову половину гри завдяки дебл-пенальті у виконання Дробашка, який через травму буде відсутній. А от у другій половині «CLUST» розігрався не на жарт і забив п’ять м’ячів у відповідь. Так що реванш є справою честі для донецької команди.

Знайшли помилку, натисніть