Анонс центрального матчу вікенду. BudmonsteR – SKIDKA
Анонс центрального матчу вікенду. BudmonsteR – SKIDKA
18.03.2021

На нас чекає зустріч діючих чемпіона і віцечемпіона минулого сезону. Правда, на цей момент команди перебувають у трохи різних вагових категоріях.

«BudmonsteR» завис у напівпозиції. «Будівельники» вище свого п’ятого місця вже не піднімуться і незабаром офіційно складуть повноваження чемпіона. Вони можуть завершити сезон і шостими, бо «2ТDK» відстає від них лише на 1 очко.

«SKIDKA» ж  бореться за чемпіонство. Підопічні Олега Шуста на 3 очка відстають від лідера і, окрім сподівань на втрати очок від «СЕРВІТу», мають самі вигравати за будь-яких обставин. «Інтернетники» після зимової паузи набрали шалену форму – 6 перемог і 1 нічия. В 5 останніх зустрічах вони не забивають менше 5 голів, мають в активі серію з 14 матчів без поразок і 3 ігор з перемог. А ще у «скідочників» найкраща атака чемпіонату – 80 голів. Будь-яка втрата очок поховає їхні сподівання на чемпіонство і залишиться тільки боротися за срібні нагороди. Проте «СЕРВІТ» свій матч проведе пізніше і якщо переможе, то це теж поховає чемпіонські амбіції підопічних Олега Шуста. Втім, всім відомий вислів, що надія є, навіть коли її немає.

У першому колі команди на двох видали дивовижний матч, коли «будівельники» вели 3:0, а у підсумку врятувалися від поразки – 4:4. Проте, як ми вже зазначали, зараз передматчевий розклад сил суттєво змінився. Після кадрового перезавантаження «BudmonsteR» відчуває нестачу гравців, а ця ситуація додатково погіршується постійними травмами, що переслідують команду. Павло Химяк нарешті залишив лазарет, але там зараз перебувають Віктор Нещерет і Микола Кодацький.

Та, навіть попри всі проблеми, «будівельники» демонструють характер і в кожному матчі дають бій. Як тут не згадати усі матчі з претендентами на медалі, що команда провела після паузи – 2:2 з «INTER’ом», 3:4 з «СЕРВІТом» і 3:6 з «GRIFFIN’ом». Перемоги лідерам давалися з великими складнощами.

Крім загальнокомандних протистоянь також варто виділити і бомбардирську дуель. У обох командах є по одному гравцю, які відчайдушно борються за цю індивідуальну нагороду. У «BudmonsteR’а» це Микола Кібиш, який відзначився 5 разів у двох останніх матчах, а у «SKIDK’и» за це звання змагається  Євгеній Саківський, який забив стільки ж, але в останніх 4 іграх. Загалом у обох бомбардирів на рахунку по 15 голів, але їх обох на 2 результативні удари випереджає Коллінс Йапарама з «GRIFFIN’а».

А зараз поринемо в історичну довідку щодо взаємовідносин команд у чемпіонаті.

2016/17

1 тур. BudmonsteR-AKVILON – SKIDKA 1:2
Голи:
Крайовий – Е. Ткаченко (2)

8 тур. SKIDKA – BudmonsteR-AKVILON 4:8
Голи:
Коробка (2), Зборовський, Мар'євич – Алєксюк (2), Конопчук, Калашник, Мітленко, Антоненко, Савчук, Крайовий

2017/18

8 тур. BudmonsteR-AKVILON – SKIDKA 0:7
Голи:
Щериця (3), Миронов (2), Галицький (2)

17 тур. SKIDKA – BudmonsteR-AKVILON 4:0
Голи:
Цой (2), Щериця, Мар'євич

2018/19

7 тур. BudmonsteR-AKVILON – SKIDKA 2:4
Голи:
Іванкевич, Постолатьєв – Мар'євич, Миронов, Білик, Е. Ткаченко

16 тур. SKIDKA – BudmonsteR-AKVILON 6:4
Голи:
Медвідь, Цой (3), Галицький, Гавриленко – Куліков, Іванкевич, Химяк, Іванкевич

2019/20

2 тур. SKIDKA – BudmonsteR-AKVILON 3:2
Голи:
Щериця, Миронов, Галицький – Химяк, Глуцький

11 тур. BudmonsteR-AKVILON – SKIDKA 6:5
Голи:
Конопчук (2), П. Корнійчук, Химяк (2), Тимошенко – Галицький, Щериця (2), Цой, Е. Ткаченко

2020/21

8 тур. SKIDKA – BudmonsteR 4:4
Голи:
Назаров, Щериця, Цой, М. Войток – Потапов, Заворотний (2), Кібиш

Як бачимо, в очних протистояннях тотальна перевага на боці «SKIDK’и» – 6 перемог, 1 нічия, 2 поразки, різниця м’ячів 39-27. Найбільше голів у ворота «будівельників» забив Юрій Щериця – аж 8. У «BudmonsteR’а» головним кривдником «скідочників» є Павло Химяк, на рахунку якого 4 результативні удари.

Очікуємо на захопливе протистояння. Вже майже звично матч відбудеться без глядачів, але онлайн-трансляція допоможе в цій ситуації.

Знайшли помилку, натисніть