Анонс 2 туру Чемпіонату Банківської Футзальної ліги!
Анонс 2 туру Чемпіонату Банківської Футзальної ліги!
09.10.2020

Повернення Райффайзен Банк Аваль та чи буде в нас одноосібний лідер?

 

ТАСКОМБАНК - Forward-Bank

 

В стартовому турі обидва колективи зазнали досить прикрих поразок. Таскомбанк повністю домінуючі у першому таймі матчу проти Альфа Банку, у підсумку програв 3:4, а Forward-Bank при рівній грі програли 1:3 Укргазбанку. Зараз для них обох гарна нагода включитися в гонку за медалі і як ми бачили з попередніх ігор, все буде залежати від везіння. До речі, за інсайдерською інформацією, після хвороби до Таскомбанку повернеться їх тренер - Віталій Мельник!
 

OTP Group - Райффайзен Банк Аваль

 

Цьому матчу буде приділено дещо більше уваги, адже між собою зустрічаються міцні та амбіційні колективи. OTP Group в першому турі здобув легку перемогу над НБУ, а РБА свій матч пропускали, оскільки команді Ярослава Сербіна потрібна була пауза після матчу за Суперкубок. Зараз OTP Group та Райффайзен Банк Аваль знаходяться у дуже солідній формі і нас 100% буде очікувати дуже цікава та видовищна гра, а також битва супербомбардирів - Євгена Кузнєцова та Ігоря Шило!

 

НБУ - Укргазбанк

 

Закривають ігровий день команди, котрі минулий сезон закінчили сусідами то турнірній таблиці. Перший тур  вони провели з різними здобутками. Головні банкіри країни розгромно програли OTP Group, а Укргазбанк здобув важку перемогу у грі з Forward-Bank. Виходячи, з цього ми звісно бачимо фаворитами саме гостей, котрі у випадку перемоги та певному збігу обставин можуть очолити турнірну таблицю! Але НБУ не варто списувати з рахунку, адже згадуючи останню гру попереднього сезону, ми будемо чекати сюрпризу!

 

Знайшли помилку, натисніть