АНОНС 19-Й ТУРНІРУ СЕРЕД КОМАНД ПРОМИСЛОВО-БУДІВЕЛЬНОЇ ГРУПИ „КОВАЛЬСЬКА“
АНОНС 19-Й ТУРНІРУ СЕРЕД КОМАНД ПРОМИСЛОВО-БУДІВЕЛЬНОЇ ГРУПИ „КОВАЛЬСЬКА“
12.03.2021

Черговий турнір з міні-футболу серед підприємств промислово-будівельної групи “Ковальська” буде дев'ятнадцятим за ліком! Навіть карантинні обмеження не змогли стати на заваді проведення чергового свята, але ці обмеження вдруге внесли суттєві корективи. Поточні змагання пройдуть без уболівальників, але завдяки сучасним технологіям, глядачі будуть мати можливість спостерігати за своїми фаворити через онлайн трансляцію змагань з обох полів. Також всі матчі будуть проходити згідно медичних рекомендацій МОЗ, щодо проведення спортивних заходів під час карантинних обмежень, у зв'язку з Пандемією COVID-19.

Цьогорічний турнір буде проходити у два ігрових дні, як і попередній турнір.

Перед тим, як ми перейдемо до результатів жеребкування та анонсу XІX турніру, ми згадаємо минулорічних тріумфаторів! У попередньому турнірі, у драматичному фіналі перемогу в черговий раз здобув Автобуд. Сенсаційно, срібні нагороди здобув Дарницький ЗБК, а бронзові нагороди не менш несподівано завоював Будівельник! Конструктив, який багато років поспіль був з медалями - зайняв лише четверту сходинку. Кубок Престижу у другий раз за свою історію здобула Ковальська, котра у фіналі перемогла Будіндустрію зі славетного міста Чернігова. Кращим бомбардиром турніру став - Ігор Кіян (АвтоБуд), а кращим гравцем - Сергій Гуць (Будівельник).

На XІX турнірі участь прийматиме дев’ять команд учасників. За результатами жеребкування до групи А потрапили команди:

Конструктив, Ковальська, Дарниця, Siltek, Будіндустрія (Чернігів)

У групі А буде приймати участь п'ять команд і до неї буде прикуто більше уваги, оскільки після групового етапу одна команда припиняє участь у змаганнях. Головним фаворитом на вихід у головний кубок стане фіналіст останнього турніру - Дарниця. А за другу сходинку розгорнеться справжня боротьба! Не менш цікавою буде інтрига за вихід у Кубок Престижу. 

До групи В за результатами жеребкування потрапили:

Автобуд, ЗБВ-1, Будівельник, Граніт

А тут вже ситуація не така цікава, як в групі А. Явним фаворитом є Автобуд, а за другий щасливий квиток до Головного Кубку позмагається ЗБВ-1 та Будівельник. Звісно також не варто списувати з рахунків Граніт, адже саме від наших гостей з Житомирщини ми будемо чекати приємних сюрпризів!

Знайшли помилку, натисніть