Parimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. INTER (Донецьк) – АФФК Суми (Суми)
Parimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. INTER (Донецьк) – АФФК Суми (Суми)
02.02.2022

Найближчої п’ятниці донецький «INTER» на паркеті спорткомплексу ЦСК ЗСУ у Києві зіграє повторний поєдинок проти АФФК «Суми».

Після перемоги у Сумах з рахунком 4:2 підопічні Олександра Колесникова проведуть повторну зустріч на своєму майданчику. Варто відзначити, що вояж на північ України для «інтеристів» виявився напрочуд вдалим. Звитяга над представником Parimatch Екстра-ліги дозволила донеччанам у гарному настрої готуватися до повторного поєдинку.

Перша зустріч між командами видалася досить нервовою, що призвело одразу до п’яти дабл-пенальті. Не обійшлося і без вилучень. Як наслідок, до Києва у складі «Сум» не приїдуть Яссін Ессаргіні та Віталій Катеринін. Натомість, «INTER» не зможе розраховувати на Дмитра Клочка.

До звітного матчу гості готувалися за допомогою перенесеного матчу Екстра-ліги, а також товариських поєдинків проти представників Сумщини, зважаючи на перерву в елітному дивізіоні. Відтак, підопічні Ярослава Пєсоцького розписали мирову з хмельницьким «Соколом», а на фінальній стадії підготовки переграли представника чемпіонату Сум «Сумихімпром-СДПУ» та першоліговий «Рятувальник».

У свою чергу, донеччани встигли провести два поєдинки у рамках Вищої ліги чемпіонату Києва, перегравши «BudmonsteR» та зазнавши поразки від «SKIDKA». До слова, обидва цих колективи у суботу також вирушать на виїзні кубкові зустрічі.
Додає цікавості цьому протистоянню і те, що сумчанам знову протистоятиме Василь Кефа, який останні сезони проводив саме у сумському колективі.

Минулий кубковий розіграш пройшов для обидвох команд досить вдало. Донеччани зупинилися у кроці від Фіналу Чотирьох, зазнавши поразки від «ХІТа» у чвертьфіналі». До слова, став перепоною київський клуб і для АФФК «Суми». Однак, вже на стадії 1/2 фіналу. Втім, одній з команд цього сезону доведеться «зачохлити ракетку» вже на стадії 1/8 фіналу. Хто це буде – дізнаємося найближчої п’ятниці. Старт поєдинку о 12:30. Пряму трансляцію зустрічі ви зможете переглянути на YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

Вадим Дробашко, гравець ФК «INTER»

Як вважаєш, за рахунок чого вдалося здобути позитивний результат у Сумах?
– Передусім, відзначив би характер нашої команди, її самовідданість. Ми билися на майданчику й прагнули перемоги. Головний тренер детально розібрав суперника й до кубкового протистояння наш колектив підійшов максимально підготовленим.

Наскільки команді допоміг минулорічний кубковий досвід?
– Звичайно, це цінний досвід. Однак, відзначу, що «INTER» змінив склад на 80%. Прийшло багато досвідчених людей. Тож, це була трохи інша команда з кадрової точки зору.

Попередній матч був насиченим на події. Дві втрати «Сум» і одна у вашої команди через зароблені червоні картки. Наскільки вони є вагомими?
– Матч вийшов нервовим, оскільки обидва суперники хотіли перемогти. Можливо, вир боротьби взяв гору над футзалом. Звичайно, Дмитро Клочко – досвідчений та важливий гравець для команди. Однак, у нас є достатня глибина складу, і кожен гравець завжди готовий замінити відсутнього партнера.

Минулого року «Суми» також у першому матчі 1/8 фіналу зазнали поразки від київського «Eldorado», але перемогли завдяки виїзній звитязі. Що потрібно зробити, аби супернику не вдалося цього повторити?
– Потрібно грати у свій футзал. Тоді має все скластися позитивно. Якщо ми матимемо таку ж погану реалізацію моментів як у протистоянні зі «SKIDKA», то буде непросто. Цей компонент треба покращувати.

Які завдання у Parimatch Кубку України стоять перед командою на цей сезон?
– Прагнемо перемагати у кожному матчі. Зараз локальне завдання полягає у тому, щоб кваліфікуватися до Фіналу Восьми. Потім подивимося як воно буде далі. Апетит настає під час їжі!

Знайшли помилку, натисніть